about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

فرانسه، اسپانیا، ایتالیا و 20 کشور دیگر عضو اتحادیه اروپا به علت تاخیر برای تصویب قوانین ملی که به اجرایی شدن قوانین کپی رایت این اتحادیه منجر شود، به دادگاه کشانده می شوند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از رویترز، کمیسیون اروپایی از زیرمجموعه های اتحادیه اروپا از کشورهای مذکور خواسته تا دلایل این تاخیر را توضیح دهند.

کمیسیون اروپایی دو سال قبل قوانین کپی رایت کشورهای عضو اتحادیه اروپا را به تصویب رساند تا احترام به حقوق مالکیت معنوی به خصوص در صنایع و پلتفرم های آنلاین ماند گوگل و فیس بوک تضمین شود.

در عین حال بخشی از این قوانین در اروپا بحث انگیز شده است. بر اساس بند 17 قانون یادشده پلتفرم های به اشتراک گذاری محتوا مانند یوتیوب و اینستگرام باید محتوای دارای کپی رایت را فیلتر کنند. این امر به مذاق برخی هنرمندان و شرکت ها و شبکه های پخش تلویزیونی خوش نیامده است.

23 کشور یادشده تا 7 ژوئن وقت دارند تا در مورد علت عدم تمکین از قانون کپی رایت مصوب کمیسیون اروپا توضیح دهند. در صورت بی توجهی این کشورها به دادگاه عالی اتحادیه اروپا در شرح لوکزامبورگ ارجاع داده می شوند.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.

تأکید
1405/04/23 - 10:25- آسیا

تأکید هند بر ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری

هند بر لزوم ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری برای مقابله با تهدیدات فزاینده تأکید کرد.