about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

اقدام جدید اسراییل برای گسترش محصولات سایبری

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، شرکت امنیت سایبر اسراییلی سایبرآرک (CyberArk) که مرکز فرماندهی آن در آمریکا است، قصد دارد شرکت نرم‌افزاری ویوفینیتی (Viewfinity) که واقع در ایالت ماساچوست را بخرد. بر اساس گزارش‌ها، مبلغ این معامله، 30.5 میلیون دلار ذکر شده است.
شرکت سایبرآرک که در حوزه‌ی امنیت اطلاعات فعالیت می‌کند، هدف خود را پیشگیری از تهدیدات سایبری قبل از وقوع خسارت به بخش تجاری اعلام کرده است. گردش مالی این شرکت در سال 2011، چهل میلیون دلار گزارش شده است. این شرکت نرم‌افزارهایی برای بانک‌ها و سایر مشاغل جهت حفظ داده‌های حساس و امنیت شبکه‌ها تولید می‌کند.
شرکت ویوفینیتی نیز در زمینه‌ی پیشگیری از حملات سایبری فعالیت می‌کند. گردش مالی این شرکت در سال 2013، 1.45 میلیون دلار گزارش شده است. البته این شرکت یک شرکت نوپا و کوچک محسوب می‌شود؛ اما شرکت سایبرآرک، با خرید آن دامنه‌ی فعالیت‌های خود را گسترش داده و سعی می‌کند رژیم صهیونیستی را در رسیدن به هدفش یعنی سلطه بر بازار محصولات سایبری، یاری دهد.
مقامات شرکت سایبرآرک اظهار کردند این معامله موجب جلوگیری از حملاتی می‌شود که هدف آن‌ها بخش تجاری است و مدعی شدند این اقدام منجر به کاهش تحرکات هکرها پیرامون شبکه‌ی یک شرکت خواهد شد. همچنین سایبرآرک امیدوار است با این معامله، درآمد شرکت ویوفینیتی تا سال بعد به 7 الی 9 میلیون دلار برسد.
برخی آمارها نشان می‌دهد شرکت سایبرآرک از آوریل تا ژوئن 2015، 36 میلیون دلار درآمد داشته است.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.