about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: سرزمین سیستان و بلوچستان، گیرایی بالایی داره، مردم مهربون و صبور، پر از استعدادهای بی‌نظیر. امیدوارم با اتصال اونها به اینترنت، زمینه‌‌ی بیشتری برای بروز توانمندیهاشون فراهم بیاد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، محمدجواد آذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پست اینستاگرامی خود نوشت:

حدود یکماه قبل، به این بچه‌ها قول دادم که همه‌ی ۱۲۰۰ روستای باقی‌مونده سیستان و بلوچستان رو به اینترنت و شبکه ملی اطلاعات وصل کنیم.

کارها خوب پیش رفت و تو این هفته برای افتتاح فاز اول و همچنین تسریع در اقدامات فاز دوم، دوباره به زاهدان می‌رم.

نمیدونم رفتین یا نه، اما سرزمین سیستان و بلوچستان، گیرایی بالایی داره، مردم مهربون و صبور، پر از استعدادهای بی‌نظیر. امیدوارم با اتصال اونها به اینترنت، زمینه‌‌ی بیشتری برای بروز توانمندیهاشون فراهم بیاد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.