about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

اقتصاد انگلیس؛ آماج حملات سایبری در سال 2015

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ دولت انگلیس به تازگی آماری از حملات سایبری به مراکز تجاری این کشور منتشر کرده که ثابت می‌کند، دو سوم مراکز و سازمان‌های تجاری این کشور، در سال 2015، هدف حمله سایبری قرار گرفتند. بر اساس گزارش موردنظر، 25 درصد قربانیان، هر ماه، یک حمله سایبری را تجربه کردند. به ادعای گزارش منتشرشده، هزینه جبران خسارات ناشی از حملات سایبری، در بسیاری از موارد به میلیون‌ها پوند می‌رسد.
به دنبال انتشار این گزارش، ادوارد ویازی (Edward Vaizey)، وزیر دولت انگلیس، در مصاحبه‌ای عنوان کرد: "انگلیس، یکی از کشورهای پیشتاز در زمینه اقتصاد دیجیتال است و دولت حاضر نیز امنیت سایبری را از جمله اولویت‌های مهم خود می‌داند. شرکت‌های تجاری بسیاری، به صورت روزانه هدف حمله سایبری قرار گرفته و پول، اطلاعات و اعتبار خود از دست می‌دهند. مراکز تجاری باید توانایی محافظت از اطلاعات مشتریان خود را داشته باشند."
دولت انگلیس وعده داده تا 5 سال آینده، حدود دو میلیارد پوند برای مقابله با جرائم سایبری هزینه خواهد کرد. همچنین، دولت این کشور قصد دارد، مرکز ملی امنیت سایبری را در سال جاری تأسیس کند. مرکز ملی امنیت سایبری، وظیفه تأمین امنیت دیجیتال مراکز دولتی، تجاری و مشتریان را به عهده خواهد داشت.

تازه ترین ها
هشدار
1404/05/31 - 12:07- آمریکا

هشدار به شرکت‌های فناوری آمریکایی توسط کمیسیون تجارت فدرال

رئیس کمیسیون تجارت فدرال آمریکا به شرکت‌های فناوری هشدار داد که حریم خصوصی داده‌ها را تضعیف نکنند.

انعقاد
1404/05/31 - 10:49- سایرفناوری ها

انعقاد قرارداد ابری مِتا با گوگل

شرکت مِتا قرارداد ابری بیش از 10 میلیارد دلاری با گوگل امضا کرده است.

تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.