about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

اف‌بی‌آی و پرداخت میلیونی برای هک آیفون

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ جیمز کومی مدیر پلیس فدرال آمریکا اف‌بی‌آی به کنایه گفته است که این رقم از حقوقی که قرار است وی در هفت سال و چهار ماه باقیمانده از مسئولیتش در اف‌بی‌آی (پلیس فدرال آمریکا) بگیرد، بیشتر است.

بنا بر اعلام اف‌بی‌آی و اداره مدیریت و بودجه امریکا حقوق سالانه جیمز کومی از ژانویه سال 2015 برابر با 183300 دلار بوده است و لذا وی تا پایان دوره مأموریتش 1.34 میلیون دلار دریافت خواهد کرد. لذا می‌توان نتیجه گرفت که اف‌بی‌آی برای هک کردن آیفون یادشده بیش از 1.3 میلیون دلار هزینه کرده است.

این بیشترین رقم پرداختی افشاشده توسط اف‌بی‌آی برای هک کردن یک ابزار الکترونیک است. پیش‌ازاین مشخص‌شده بود که اف‌بی‌آی برای هک کردن چند گوشی هوشمند تلفن همراه یک‌میلیون دلار به یک شرکت امنیتی آمریکایی به نام زرودیوم پرداخته است.

پاسخ کنایه‌آمیز کومی در لندن در واکنش به سؤالی در مورد مبلغ پرداختی اف‌بی‌آی برای استفاده از نرم‌افزار هک آیفون ارائه شد. این نرم‌افزار تنها برای هک کردن گوشی آیفون 5C که مجهز به سیستم‌عامل IOS نسخه 9 به بالا باشد قابل‌استفاده است.

تازه ترین ها
جریمه
1405/05/12 - 09:03- آسیا

جریمه حساب‌های کاربری چینی به اتهام تخلف در پخش زنده گروهی

سازمان تنظیم مقررات فضای سایبری چین بیش از ۱۸۴۰ حساب کاربری را به دلیل تخلف در پخش زنده گروهی جریمه کرد.

افشای
1405/05/12 - 08:48- جرم سایبری

افشای اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا در دارک وب

نام و اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا به دلیل نقض سایبری در دارک وب فاش شد.

گام‌های
1405/05/12 - 08:26- آسیا

گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری در عربستان

یک وکیل سعودی گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری و هک در عربستان را تشریح کرد.