about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت Microsoft از افشای اطلاعات 250 میلیون کاربر خود خبر داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به‌تازگی شرکت مایکروسافت (Microsoft) با انتشار گزارشی از افشای اطلاعات 250 میلیون حساب کاربری مشتریان خود خبر داد. این اتفاق در ماه دسامبر 2019 روی داد و پایگاه داده تحلیلی سرویس پشتیبان مشتریان از 5 دسامبر تا 31 دسامبر در دسترسی عموم قرار گرفت. 

خبر افشای اطلاعات را پژوهشگر امنیتی شرکت «Security Discovery» به نام باب دیاچنکو (Bob Diachenko) منتشر کرده است. او لو رفتن اطلاعات را 31 دسامبر به بخش امنیت مایکروسافت گزارش داده و بلافاصله به موضوع رسیدگی شده است. 

این پایگاه داده شامل 5 سرور Elasticsearch بوده که هرکدام داده‌های یکسانی ذخیره کرده و آیینه هم بوده‌اند. در این سرورها 250 میلیون حساب کاربری به همراه اطلاعات و گفتگو‌های کاربران با بخش پشتیبانی و خدمات مایکروسافت از سال ۲۰۰۵ تا 2019، آدرس ایمیل، آدرس IP، اطلاعات مربوط به خدمات ارائه‌شده، نگهداری می‌شده‌اند. 

مایکروسافت اعلام کرده است بیشتر حساب‌های کاربری فاقد اطلاعات شخصی کاربران بوده، چراکه اطلاعات در پایگاه داده تحلیلی با استفاده از ابزارهای پاک‌سازی خودکار اطلاعات شخصی ویرایش شده‌اند و تنها اطلاعات شخصی تعداد معدودی از کاربران که هنگام مراجعه به سرویس پشتیبان، داده‌های خود را به شکلی غیراستاندارد ارائه کرده‌اند، با این ابزارها پاک‌سازی نشده و در پایگاه داده باقی‌مانده‌ است که به آن‌ها اطلاع‌رسانی شده است.  

علت افشای این اطلاعات پیکربندی‌های اشتباه شبکه Azure و آسیب‌پذیری‌های پایگاه داده ذکرشده است که در حال حاضر برطرف شده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/04/25 - 16:30- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری ۱۳.۹ میلیون دلاری کانادا در پروژه‌های هوش مصنوعی

کانادا ۱۳.۹ میلیون دلار در پروژه‌های هوش مصنوعی کبک سرمایه‌گذاری می‌کند.

از
1405/04/25 - 16:10- اروپا

از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند

بر اساس داده‌های جدید یورواستات از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند.

همکاری
1405/04/25 - 15:51- اروپا

همکاری اتحادیه اروپا و هند در زمینه فناوری

اتحادیه اروپا و هند از طریق شورای تجارت و فناوری اتحادیه اروپا همکاری‌های فناوری خود را تقویت می‌کنند.