about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

روزنامه واشینگتن‌پست از افشاگری‌های یکی از کارکنان سابق آژانس جاسوسی وزارت دفاع آمریکا خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به‌تازگی روزنامه واشینگتن‌پست (Washington Post) با انتشار گزارشی اعلام کرد اطلاعات محرمانه آزمایشات تسلیحات فوق پیشرفته روسیه و چین که در اختیار ایالات‌متحده بوده است، به بیرون درز کرده و در اختیار مطبوعات قرارگرفته است. به گفته این روزنامه عامل نشت این اطلاعات یکی از کارکنان سابق آژانس جاسوسی وزارت دفاع آمریکا به نام هنری فرس (Henry Frese) بوده که با این اقدام امنیت ملی ایالات‌متحده را به خطر انداخته است. برخی‌ها نیز مدعی هستند اخیراً مقامات روسیه با انتشار گزارشی از توسعه تسلیحات فوق پیشرفته‌ خبر داده‌اند که قادر است هرگونه سامانه پدافند موشکی را دور بزند. 

به گفته پلیس فدرال آمریکا (FBI)، افشاگری فرس می‌تواند خسارت جدی به امنیت ملی ایالات‌متحده وارد کند. انگیزه او از این اقدام کمک به ارتقاء شغلی خبرنگار زنی بوده که به وی علاقه‌مند بوده است. فرس صبح چهارشنبه 9 اکتبر 2019 زمانی که در یکی از دفاتر آژانس اطلاعات دفاعی (DIA) در شهر رستون ایالت ویرجینیا مشغول به کار بوده، بازداشت‌شده است.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.