about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افشای ابزار جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ ابزار و اطلاعات تازه افشاشده در اینترنت برخی روش‌های مورداستفاده آژانس امنیت ملی آمریکا را برای جاسوسی از کاربران ویندوز افشا می‌کند.

گروه هکری افشا کننده اطلاعات مذکور که Shadow Brokers نام دارد پیش‌ازاین تلاش کرده بود از طریق فروش اطلاعات یادشده درآمد کسب کند. Shadow Brokers ابزار گوناگونی را از آژانس امنیت ملی آمریکا سرقت کرده که برای سرقت داده‌های کاربران سیستم‌عامل ویندوز و یونیکس کاربرد دارند.

آنان در ماه اوت هم ابزار هکری مورداستفاده آژانس به‌منظور نفوذ به برخی انواع روترها و فایروال‌ها را سرقت کرده بودند و مدعی شده بودند این ابزار توسط گروهی موسوم به Equation Group که وابسته به آژانس امنیت ملی آمریکاست مورداستفاده قرار می‌گیرد.

تازه‌ترین داده‌های افشاشده توسط Shadow Brokers مشتمل بر 61 فایل است که محتوای بسیاری از آن‌ها کاملاً تازگی دارد و از آن‌ها برای دست‌کاری لاگ فایل‌های ویندوز، دست‌کاری بخش هشدارها و اطلاع‌رسانی ویندوز و جلوگیری از مطلع شدن کاربر از نفوذ به سیستم‌عامل مذکور استفاده می‌شود. آژانس امنیت ملی آمریکا هنوز در این زمینه واکنشی از خود نشان نداده است.

 

 

تازه ترین ها
سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.

شکاف
1405/04/22 - 14:47- هوش مصنوعي

شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا

مطالعه یونسکو شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا را برجسته می‌کند.

تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.