about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مقامات روسیه اعلام کردند بیشترین میزان حملات سایبری از خاک آمریکا انجام می‌شوند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ معاون دبیر شورای امنیت ملی روسیه در مصاحبه با روزنامه «آرگومنتی ای فاکتی» اعلام کرد غرب در تلاش است برخی واقعیت‌های مربوط به حملات سایبری را مسکوت نگه دارد.

آلِک خراموف (Oleg Khramov)، معاون دبیر شورای امنیت ملی روسیه بیان داشت تحقیقات شرکت‌های روسی و خارجی حوزه امنیت اطلاعات نشان می‌دهند بیشترین میزان حملات سایبری با استفاده از زیرساخت‌هایی اطلاعاتی مستقر در آمریکا انجام‌ می‌شود. 

این مقام دولتی اظهار داشت آمریکایی‌ها در فعالیت‌های مخرب پیشگام هستند و طی سال‌های 2016 تا 2019 حدود 40 تا 75 درصد از نفوذهای مخرب از خاک این کشور انجام‌شده است. 

به گفته وی، این اطلاعات در غرب افشا نمی‌شوند؛ اما اطلاعاتی که در دسترس عموم قرار دارند به هرکسی که عقل سلیم دارد نشان می‌دهد که ادعای جامع بودن تهدیدات روسیه در فضای سایبری بی‌اساس است. 

مقامات روسیه همواره به آمریکا پیشنهاد می‌کنند در مسائل مربوط به مبارزه با حملات رایانه‌ای تعامل سازنده و بدون جهت‌گیری سیاسی داشته باشند. 

خراموف خاطرنشان کرد آمریکا و متحدانش روسیه، چین، کره شمالی و ایران را متهم به حملات سایبری می‌کنند؛ زیرا با این کار می‌توانند اقدامات بعدی خود خصوصاً خصلت زورگوبودنشان در برخورد با رقبای ژئوپلیتیک را در برابر افکار عمومی توجیه کنند.

پیشتر آندری کروتسکیخ (Andrey Krutskikh)، نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در زمینه همکاری‌های بین‌المللی امنیت سایبری و مدیر دپارتمان بین‌المللی امنیت اطلاعات وزارت امور خارجه اعلام کرده بود از آغاز سال 2020 بالغ‌بر 10 هزار حمله سایبری علیه تأسیسات سازمان‌های دولتی، سازمان‌های مالی و اعتباری، حوزه بهداشت، صنایع دفاعی و حوزه‌های علمی آموزشی روسیه ثبت شده است.  

منبع:

تازه ترین ها
قانون
1405/04/23 - 20:18- اروپا

قانون جدید اتحادیه اروپا در مورد ایمنی کودکان در فضای آنلاین

کمیسیون اروپا قانون جدید اتحادیه اروپا در مورد ایمنی کودکان در فضای آنلاین را آماده خواهد کرد.

برچسب‌گذاری
1405/04/23 - 18:47- هوش مصنوعي

برچسب‌گذاری آهنگ‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی

صنعت موسیقی برچسب‌هایی برای آهنگ‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی معرفی کرد.

طرح
1405/04/23 - 17:55- اروپا

طرح آزمایشی یوروی دیجیتال توسط بانک مرکزی اروپا

بانک مرکزی اروپا، ارائه دهندگان خدمات پرداخت را برای طرح آزمایشی یوروی دیجیتال تأیید کرد.