about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

افزوده شدن حس لامسه به ربات‌ها

بسیاری از ربات‌های صنعتی برای اینکه به طور تصادفی به همکاران انسان خود آسیب نرسانند، مجهز به حسگر هستند، اما حالا افزودن حس لامسه به آن‌ها ممکن شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از نیواطلس، ربات‌های امروزی حسگر‌هایی دارند که تماس فیزیکی با افراد یا اشیاء دیگر را تشخیص می‌دهند تا آن‌ها را دچار جراحت نکنند. دانشمندان به تازگی ژاکتی با فناوری پیشرفته ابداع کرده‌اند که قابلیتی مشابه با حس لامسه را برای همه روبات‌ها، به ارمغان می‌آورد.
این فناوری که RobotSweater نام دارد، توسط گروهی از دانشگاه کارنگی ملون ابداع شده است. این ژاکت خاص - که دور یک بازوی رباتیک یا وسیله دیگری پیچیده شده و به منبع برق متصل است - از سه لایه مواد روی هم تشکیل شده است.
لایه‌های بالایی و پایینی از نخ نایلونی معمولی تشکیل شده‌اند که نوار‌هایی از یک نخ رسانای دارای الیاف فلزی از آن‌ها عبور می‌کند. این نوار‌ها در یک لایه به صورت ردیفی و در لایه دیگر در ستون‌ها قرار گرفته اند، بنابراین وقتی از بالا به آن نگاه می‌کنیم یک شبکه را تشکیل می‌دهند. بین این دو لایه یک لایه عایق غیر رسانا قرار گرفته است.
تا زمانی که هیچ فشار خارجی به ژاکت وارد نشود، دو لایه نوار رسانا از یکدیگر جدا می‌مانند. با این حال، هنگامی که فشار اعمال می‌شود، برخی از نوار‌های روی آن لایه‌ها از طریق سوراخ‌های لایه عایق غیررسانا به یکدیگر متصل می‌شوند.
این تحول، مداری را فعال کرده و یک سیگنال الکتریکی تولید می‌کند که در قسمت تحت فشار بدنه ژاکت اعمال می‌شود. این فناوری به افراد اجازه می‌دهد تا ربات‌ها را برای انجام اعمال خاصی مانند لمس کردن و هدایت فیزیکی آموزش دهند.
 

منبع:

تازه ترین ها
محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.

نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.