about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

به گزارش مهر، در سال 2014 هکرها نه تنها اطلاعات کارتهای اعتباری و تصاویر چهره های برجسته و سرشناس در آمریکا را به سرقت بردند بلکه به بیمارستانها نیز رحم نکرده و به بخش مهمی از اطلاعات بیماران نیز دست پیدا کردند. با این حال پیش بینی می شود در سال 2015 این نوع حملات به بیمارستانها افزایش بیشتری خواهد یافت.
کارل لنارد تحلیل گر ارشد امور امنیتی در شرکت Websense می گوید: هکرها وارد شبکه های رایانه ای تأسیسات بخش سلامت شده و انبوهی از اطلاعات درمانی بیماران را به سرقت می برند که معمولا به درستی حفاظت نمی شوند.
محققان این شرکت برآورد کرده اند که تنها طی 10 ماه متوالی از سال 2014، حملات هکرها به شبکه رایانه ای بیمارستانها و تأسیسات بخش سلامت سراسر آمریکا افزایش 600 درصدی داشته است.
اکنون این محققان پیش بینی می کنند که در سال 2015 که به زودی آغاز می شود این نوع حملات افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد.
اما اینکه چرا این وضعیت شکل گرفته در نوع خود جالب توجه است. به گفته کارل لنارد، سازمان های درمانی در سراسر جهان و به ویژه آمریکا در حال تبدیل کردن اطلاعات پزشکی خود به داده های الکترونیکی هستند و در این میان امنیت رایانه معمولا در اولویت قرار نمی گیرد. به همین دلیل هکرها به راحتی به آنها حمله می کنند.
همچنین برآورد شده که در سال 2014 در مقایسه با سال 2013، هکرها 4 میلیون اطلاعات بیشتر از مراکز درمانی و بیمارستانی آمریکا به سرقت برده اند.

 
تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.