about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رایج‌ترین سؤالی که درباره مخاطرات اینترنت اشیاء مطرح می‌شود، موضوع اتصال همه اشیاء به اینترنت است، بنابراین نمی‌توان مخاطرات امنیتی و ایمنی آن را به‌درستی درک کرد.


به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ تعداد فزاینده‌ای از شرکت‌های فعال در حوزه اینترنت اشیاء رو به بیمه سایبری برای شرکت‌های خود آورده‌اند و این موضوع حاکی از آن است که مخاطرات حوزه اینترنت اشیاء افزایش چشمگیری پیداکرده است.

 

رایج‌ترین سؤالی که درباره مخاطرات اینترنت اشیاء مطرح می‌شود، موضوع اتصال همه اشیاء به اینترنت است، بنابراین نمی‌توان مخاطرات امنیتی و ایمنی آن را به‌درستی درک کرد.


طبق نظر کارشناسان امنیتی، اینترنت اشیاء باعث مدرن و پیشرفته شدن جهان می‌شود و درنتیجه باید ریسک‌های آن را پذیرفت و آن‌ها را مدیریت نمود.
اینترنت اشیاء فرصت‌های بسیاری را برای انواع حملات سایبری فراهم می‌کند، به‌عنوان‌مثال حملات از راه دور نمونه‌ای از این حملات است.
مثالی واضح‌تر از حملات سایبری در بستر اینترنت اشیاء ویروس استاکس‌نت بود که برنامه هسته‌ای ایران را مختل نمود یا قطع برق اوکراین و مشکلات در زیرساخت‌های حیاتی این کشور نمونه‌ای از این موارد هستند.
سیستم‌های هوشمند فرصت بیشتری برای حفاظت از خود دارند اما نکته اینجا است که اکثر تجهیزات از امنیتی پایینی برخوردارند.
 

 

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.