about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش قلمروی اینترنت اشیا با کمک وودافون

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت مخابراتی وودافون به تازگی اعلام کرد با همکاری نوکیا و تلیت1 (Telit)، از سامانه‌ای مجهز به شبکه‌ی «باند محدود اینترنت اشیا2» (NB-IOT) در آزمایشگاه دسلدورف آلمان خود استفاده می‌کند. در این طرح از پروژه‌ی دسترسی رادیویی نوکیا بهره گرفته شده است.
تولیدکنندگان ابزارها و توسعه‌دهندگان برنامه‌ها از سامانه‌ی مذکور برای آزمایش محصولات و راه‌حل‌های جدید برای گسترش اکوسیستم اینترنت اشیا استفاده خواهند کرد. در این سامانه از نوعی تراشه‌ی تجمیع شده‌ی ساخت اینتل، در شبکه‌ی باند محدود اینترنت اشیا بهره گرفته شده است. در یکی از آزمایش های صورت گرفته، این تراشه در گاز سنج‌های فراصوتی شرکت ایتالیایی شیتک (Shitek) قرار گرفت و توانست اطلاعات جریان گاز را از طریق شبکه نسل چهارم اینترنت همراه مورد آزمایش وودافون، منتقل کند.
فناوری مذکور امکان ارسال سیگنال‌های رادیویی به داخل ساختمان‌ها و اتصال با حسگرهای را فراهم کرده و با مصرف انرژی پایین‌تر طول عمر باتری آن‌ها را تا حد زیادی -مثلاً 15 سال- افزایش خواهد داد.
دستیابی به شبکه‌ی باند محدود اینترنت یکی از اهداف «33GPP» است. 13 فناوری دسترسی رادیویی، در کنار شبکه‌های فعلی اپراتورها از امنیت تلفن هوشمند و خصوصیات حفظ حریم خصوصی بهره‌مند می‌شوند. این شبکه در مقایسه با نسل چهارم اینترنت همراه وسیع‌تر بوده و می‌تواند در مناطق شهری به عمیق‌ترین نقطه‌ی یک ساختمان نفوذ کرده و تمامی نقاط کور را پوشش دهد.
لوک ایبتسون (Luke Ibbetson)، مدیر بخش تحقیق و توسعه و راهبرد فناوری وودافون گفت: «شرکت‌های فعال در صنعت ارتباطات از شبکه‌ی باند محدود اینترنت اشیا پشتیبانی قدرتمندی به عمل‌آورده و این شبکه از اویل سال 2017 به‌صورت تجاری در دسترس قرار خواهد گرفت. این فناوری برای اتصال میلیون‌ها ابزار مجهز اینترنت اشیا به اینترنت به کار گرفته می‌شود. درب آزمایشگاه‌های وودافون به روی شرکت‌هایی که می‌خواهند نظرات خود را در مورد شبکه‌ی مذکور بیان کرده و ابزارهای خود را در آن مورد آزمایش قرار بدهند باز بوده و از آن‌ها استقبال می‌کنند.»
یکی از مقامات شرکت نوکیا گفت: «نیاز به قدرت کم و اتصال به ابزارهای دور از دسترس شبکه‌ی موردبحث را تبدیل به فناوری ایده آلی برای اتصال اینترنت اشیا می‌کند. آزمایش انجام شده با همکاری تلیت به وضوح نشان داد این فناوری برای مدیریت شبکه‌های متشکل از دستگاه‌ها و حسگرهای تولید شده توسط چند شرکت مختلف کاملاً مناسب است.»

 

_________________________________________

1- تلیت، شرکتی انگلیسی است که خدمات ماشین به ماشین (M2M)، بستر به‌عنوان سرویس (Platform as a service) و خدمات ارزش‌افزوده ابری ارائه می‌دهد.
2- باند محدود اینترنت اشیا (NarrowBand IOT)، یکی از انواع فناوری‌های رادیویی «دوربرد با توان پایین» (LPWAN/ Low-Power Wide-Area Network) است که برای که برای گسترش وسعت منطقه‌ی تحت پوشش به کار گرفته می‌شود.
3- عبارت 3GPP یا نسل سوم پروژه‌های مشترک (3rd Generation Partnership Project) با همکاری بین گروه‌های ارتباطات (که به عنوان شرکای سازمانی نیز) شناخته می‌شوند. این همکاری بین 7 بخش فنی شرکت‌های مخابرات در سراسر جهان وجود دارد و نخستین هدف آن‌ها به رسمیت شناساندن، خصوصیات و استانداردهای نسل سوم اینترنت همراه و جی.اس.ام (GSM) بود.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.