about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

توسعه صادرات تسلیحات روسیه به اقصی نقاط جهان، سبب جلب توجه مقامات آمریکا به این حوزه کلیدی رقابت شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ تصمیم برخی از نزدیک ترین متحدان آمریکا، از جمله هند، عربستان و امارات، مبنی بر افزایش خرید تسلیحات از روسیه، تنش های میان دولت ترامپ و این دولت ها را افزایش داده است. از سوی دیگر، عزم دولت هند برای تداوم تجارت با ایران نیز، از دیگر دلایل بالا گرفتن اختلافات میان این متحدان سنتی شده است.

به عبارت دیگر، برخی از متحدان ایالات متحده، نسبت به شیوه نامه تحریم آمریکا (CAATSA)، که به منظور مقابله با ایران، روسیه و کره شمالی تصویب شده است، بی اعتنا هستند. بر اساس ادعای مقامات آمریکا، این سه کشور بزرگترین حامیان تروریسم، گسترش تسلیحات موشکی، حملات سایبری و نقض حقوق بشر در جهان هستند.

به عقیده بسیاری از متخصصان و کارشناسان امنیتی ایالات متحده، این کشور می تواند با افزایش صادرات انوع تسلیحات خود به کشور های همسو، سبب جلوگیری از نفوذ روسیه به این بازار یزرگ جهانی شود. این حجم بالای تسلیحات مورد معامله، طیف گسترده ای از کالاهای نظامی، چون سلاح های سبک، انواع موشک بالستیک و ابزار اجرای عملیات مخرب سایبری را شامل می شود.

به نظر می رسد جنگ سرد تازه ای که میان روسیه و آمریکا در گرفته است، ابعاد گسترده تری از نبرد اول این دو ابرقدرت دارد و جنگ های تجاری و رقابت بر سر تصاحب بازار تسلیحات جهان را نیز، شامل می شود. همین امر، سبب جلب توجه کارشناسان سیاسی غرب، به این موضوع و تلاش آمریکا برای پیشی گرفتن از روسیه در این حوزه شده است.
 

تازه ترین ها
بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.