about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

افزایش سرعت دسترسی به اینترنت 3G و 4G

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ یکی از اصلی‌ترین موضوعات موردبررسی در کنگره‌ی جهانی تلفن همراهی که این ماه برگزار شد، نسل پنجم اینترنت همراه (5G)، بود و بیان شد نسل پنجم تا سال 2020 آماده‌ی بهره‌برداری نخواهد شد؛ اما تعدادی از شرکت‌ها اعلام کردند که در حال ایجاد روش‌هایی برای بهبود سرعت نسل‌های سوم و چهارم اینترنت همراه هستند. بیشتر تلاش این شرکت‌ها برای توسعه‌ی نسل چهارم صورت می‌گیرد.
در حال حاضر 51 درصد خدمات ارائه شده برای تلفن‌های هوشمند تنها از نسل دوم پشتیبانی می‌کنند. یک‌سوم خدمات ارائه شده به نسل سوم محدود شده‌اند. همچنین تنها 15 درصد محصولات از نسل چهارم پشتیبانی می‌کنند. تحلیلگران پیش‌بینی کرده‌اند که تا سال 2020 تنها 48 درصد خدمات از نسل چهارم پشتیبانی می‌کنند.
شرکت‌های اریکسون و نوکیا از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان تجهیزات شبکه در دنیا هستند. شرکت اریکسون اعلام کرد می‌تواند سرعت نسل سوم اینترنت همراه را بدون استفاده از تجهیزات جدید دو برابر کند.
شرکت اریکسن گفت: «استفاده از یک نرم‌افزار جدید می‌تواند سرعت ارتباط و اشتراک‌گذاری را برای کاربران بهبود بدهد. این نرم‌افزار کنترل می‌کند که چند نفر در حال اتصال به کمک یک برج سلولی هستند و از اتصال بیش‌ازحد کاربران به‌طور هم‌زمان جلوگیری می‌کند.»
این موضوع باعث می‌شود تا در ارتباطات اختلال و ترافیک ایجاد نشده و کاربران از ظرفیت کامل شبکه‌های همراه استفاده کنند. هم‌اکنون بیشتر کاربران، به علت افزایش تقاضا و ترافیک ایجاد شده، تنها توانایی استفاده از 50 درصد ظرفیت نسل سوم را دارند؛ اما برنامه‌ی معرفی شده توسط اریکسون سرعت اتصال را دو برابر می‌کند.
شرکت اریکسون ادعا می‌کند برنامه‌ی تولید شده توسط آن‌ها، تا 60 درصد هزینه‌های تولید و نصب زیرساخت‌ها را کاهش خواهد داد.
شرکت‌های اریکسون و نوکیا اعلام کردند که در حال تولید نسل جدیدی از آنتن‌ها هستند که با ترکیب چند باند فرکانس رادیویی، سرعت نسل چهارم اینترنت همراه را افزایش می‌دهند. به کمک این آنتن‌ها سرعت برقراری ارتباط در نسل چهارم تا 4 گیگابیت در ثانیه افزایش خواهد یافت.
فناوری‌های ذکر شده در بالا، در 3 ماهه‌ی دوم سال 2016 در دسترس مردم قرار می‌گیرد

 

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.