about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

انتشار شده در تاریخ

افزایش حملات سایبری با شیوع ویروس کرونا

در بحبوحه شیوع ویروس کرونا، سازمان پلیس بین الملل به کشورهای عضو خود درباره افزایش حملات باج افزاری مجرمان سایبری به سازمان های کلیدی هشدار داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛  به نقل از پرس اسوسیشن، سازمان پلیس بین‌الملل (اینترپل) هشدار داد مجرمان سایبری از بحران ویروس کرونا سوءاستفاده و تهدید کرده‌اند از بیمارستان‌ها باج دریافت می‌کنند.

این سازمان یک پیام هشدار جهانی درباره حملات باج افزاری برای تمام سازمان‌های بهداشتی جهان ارسال کرده است. این حملات باج افزاری بیشتر اوقات به شکل توصیه‌های رسمی سازمان‌های دولتی طراحی می‌شوند و اجازه نمی‌دهند اپراتورها به سیستم‌های حیاتی فناوری دسترسی یابند.

بخش «واکنش به تهدیدهای سایبری» اینترپل افزایش قابل‌توجهی از تعداد حملات باج افزاری علیه سازمان‌های کلیدی در سراسر جهان مشاهده کرده است. به همین دلیل اینترپل به تمام ۱۹۴ کشور عضو خود هشدار داده و هم‌اکنون مشغول همکاری با بخش امنیت سایبری است تا اطلاعاتی درباره حملات باج افزاری جمع‌آوری کند.

منبع:

تازه ترین ها

محدودیت‌های شبانه استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای نوجوانان

بریتانیا محدودیت‌های پیش‌فرض رسانه‌های اجتماعی را برای نوجوانان در طول شب در نظر گرفته است.

حمله
1405/04/24 - 15:37- جرم سایبری

حمله سایبری به غول مواد غذایی ژاپن

حمله سایبری به شرکت نیکیری، بزرگ‌ترین تأمین‌کننده مواد غذایی منجمد در ژاپن، نگرانی‌هایی را درباره اختلال در زنجیره تأمین مواد غذایی این کشور ایجاد کرده است.

سرقت
1405/04/24 - 15:28- جرم سایبری

سرقت سوابق پزشکی بیماران در حمله سایبری به شبکه درمانی استرالیا

شبکه درمانی پارتنرد هلث که ده‌ها مطب پزشکان عمومی و کلینیک‌های تخصصی سرطان پوست را در سراسر استرالیا اداره می‌کند، از وقوع یک حمله سایبری گسترده و سرقت اطلاعات پزشکی و شخصی بیماران خبر داد.