about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

جنایات فراملی و سایبری در آسه‌آن در طول همه‌گیری علی‌رغم محدودیت‌های سفر افزایش یافت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ افزایش جنایات فراملی و سایبری در منطقه در بیست و دومین نشست مقامات ارشد آسه‌آن (ASEAN) در مورد جرایم فراملی (SOMTC) و سایر جلسات مرتبط به مدت 3 روز از 19 تا 21 ژوئیه از طریق ویدئو کنفرانس مورد بحث قرار گرفت.

وزارت کشور تایلند در بیانیه‌ای مطبوعاتی درباره نتایج نشست مقامات ارشد آسه‌آن در مورد جرایم فراملی در 21 ژوئیه امسال اعلام کرد که انواع جرایم افزایش یافته شامل قاچاق مواد مخدر، حذف فرامرزی، قاچاق انسان، جرایم سایبری، پولشویی و سایر جرایم اقتصادی بین‌المللی است.

در این بیانیه آمده است :

«همه این جنایات کلیدی در دستور کار مقامات ارشد اجرای قانون کشورهای عضو آسه‌آن است که در مورد یافتن راه‌حل‌های مشترک برای پیشگیری مؤثر و مبارزه با آن‌ها برای دستیابی به امنیت، توسعه و رفاه برای کل منطقه آسه‌آن بحث و گفتگو کردند.»

بیست و دومین نشست مقامات ارشد آسه‌آن در مورد جرایم فراملی به‌وسیله پور فیک (Por Pheak)، دبیر کل وزارت کشور و رئیس گروه ویژه جنایات فراملی رهبری شد.

فیک همچنین نوزدهمین نشست مقامات ارشد آسه‌آن به اضافه 3 در مورد جنایات فراملی و سایبری در گفتگوی چین، ژاپن و کره جنوبی را رهبری کرد. در این دیدار، مقامات ارشد آسه‌آن و کشورهای «به علاوه 3» به تبادل نظر و طرح‌های جدید با هدف ارتقای همکاری بین مقامات اجرای قانون در کشورهای آسه‌آن و 3 کشور گفت‌وگو پرداختند.

وی جلسه دیگری را نیز متشکل از کانادا، چین، ژاپن، کره جنوبی، هند، نیوزیلند، استرالیا، اتحادیه اروپا و ایالات متحده رهبری کرد. آنها همکاری‌های قبلی و اسناد همکاری موجود را بررسی کردند و راه‌های پیش رو برای تقویت همکاری‌ها را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

منبع:

تازه ترین ها

محدودیت‌های شبانه استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای نوجوانان

بریتانیا محدودیت‌های پیش‌فرض رسانه‌های اجتماعی را برای نوجوانان در طول شب در نظر گرفته است.

حمله
1405/04/24 - 15:37- جرم سایبری

حمله سایبری به غول مواد غذایی ژاپن

حمله سایبری به شرکت نیکیری، بزرگ‌ترین تأمین‌کننده مواد غذایی منجمد در ژاپن، نگرانی‌هایی را درباره اختلال در زنجیره تأمین مواد غذایی این کشور ایجاد کرده است.

سرقت
1405/04/24 - 15:28- جرم سایبری

سرقت سوابق پزشکی بیماران در حمله سایبری به شبکه درمانی استرالیا

شبکه درمانی پارتنرد هلث که ده‌ها مطب پزشکان عمومی و کلینیک‌های تخصصی سرطان پوست را در سراسر استرالیا اداره می‌کند، از وقوع یک حمله سایبری گسترده و سرقت اطلاعات پزشکی و شخصی بیماران خبر داد.