about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش جرائم سایبری در روسیه 

کمیته بازرسی فدراسیون روسیه از افزایش جرائم سایبری در روسیه خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کمیته بازرسی فدراسیون روسیه به‌تازگی از افزایش جرائم سایبری در این کشور طی 7 سال گذشته خبر داد.

سوتلانا پترنکو (Svetlana Petrenko)، نماینده رسمی کمیته بازرسی روسیه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی زوِزدا (Zvezda) اعلام کرد میزان جرائم سایبری با به‌کارگیری فناوری‌های نوین اطلاعاتی و اینترنت در روسیه طی 7 سال گذشته 20 برابر افزایش‌یافته است.

پترنکو اعلام کرد: 

 

جرائمی که با استفاده از فناوری‌های پیشرفته و اینترنت انجام‌شده‌اند طی 7 سال گذشته بیش از 20 برابر افزایش‌یافته است. در سال 2019 میزان جرائم سایبری نسبت به سال 2018 دو برابر افزایش‌یافته بود. 

 

به گفته وی، در سال 2019 و در 5 ماه نخست سال 2020 کمیته بازرسی به بیش از 13 هزار جرم رسیدگی کرد که با استفاده از فناوری‌های اطلاعات انجام‌شده بودند. این جرائم مربوط به مسائل افراطی‌گری، کلاه‌برداری و احیای نازیسم بوده‌اند. 

نماینده رسمی کمیته بازرسی روسیه اعلام کرد کارشناسان این کمیته هنگام تحقیقات روی جرائم حوزه فناوری‌های اطلاعات همواره از تجهیزات ویژه‌ای استفاده می‌کنند که به آن‌ها این امکان را می‌دهد حتی داده‌های دیجیتالی را که از دستگاه‌های تلفن همراه مجرمان حذف‌شده‌اند، استخراج کنند.

پترنکو اظهار داشت سال گذشته بیش از 26 هزار بار از این تجهیزات استفاده‌شده و اطلاعات قابل‌توجهی در مورد 17 هزار جرم به‌دست‌آمده است.  

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.