about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

افزایش توان پدافند سایبری فیلیپین

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ متخصصان مؤسسه‌ی امنیت سایبر فیلیپین (PICSPro) از اجرای برنامه‌ای برای آموزش دانشجویان این مؤسسه تا پایان سال 2015 خبر دادند.
این برنامه در جهت تربیت نیروهای پدافند سایبری فیلیپین است. این آموزش‌ها در حوزه‌های امنیت شبکه، امنیت برنامه‌های تحت وب، امنیت سامانه‌ها، تست نفوذ، جرم‌شناسی دیجیتال و سایر بخش‌های مهم امنیت سایبر هستند.
از برنامه‌های دیگر فیلیپین برای تقویت پدافند سایبری خود پیشنهاد ایجاد کارگروه مشترک امنیت سایبر با متخصصین مالزی است.
با توجه به عضویت فیلیپین در انجمن ملل جنوب شرقی آسیا (ASEAN) که یکی از اهداف انجمن، مبارزه با کمونیسم است، می‌توان این احتمال را داد هدف از تقویت پدافند سایبری در این کشور و همکاری با سایر اعضای این انجمن، مقابله با تهدیدات سایبری چین است. بر اساس برخی گزارش‌ها چین از کشورهای این انجمن جاسوسی می‌کرده است.
برخی مقامات فیلیپین اظهار کرده‌اند نهادهای جنوب شرقی آسیا باید برای دستیابی به اهداف مشترک و ایجاد ثبات منطقه با یکدیگر همکاری کنند.

درباره‌ی انجمن ASEAN
انجمن ملل جنوب شرقی آسیا در سال 1967 در تایلند تأسیس شد. اعضای این انجمن فیلیپین، مالزی، سنگاپور، تایلند، ویتنام، برونئی، لائوس و اندونزی هستند. این انجمن در سال‌های اخیر با برگزاری نشست‌ها و سمینارهای مختلف در حوزه‌ی امنیت سایبر سعی در افزایش توان سایبری کشورهای عضو کرده است. برخی کشورهای عضو این انجمن مانند سنگاپور از متحدان آمریکا و اسراییل در فضای سایبر هستند.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.