about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به نقل از گروه جنگ نرم مشرق، دانشکده جنگ آمریکا دلایلی را برای آسیب‌پذیری‌ این کشور در برابر حملات سایبری برشمرده است، از جمله خصوصی بودن زیرساخت‌های اینترنتی ایالات متحده و درهم ‌تنیدگی بیش از حد سیستم‌های شبکه‌ای این کشور.

ویروس استاکس نت در سال 2010 با هدف تخریب تاسیسات هسته‌ای ایران طراحی شد و انتشار یافت. همان موقع، علاوه بر ایران بسیاری از رسانه‌ها و کارشناسان غربی نیز اعتراف کردند که این ویروس را آمریکا و رژیم صهونیستی برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران طراحی کرده‌اند؛ هرچند آمریکا تاکنون این مسئله را رسما نپذیرفته است.

دانشکده جنگ ارتش آمریکا نیز در گزارش حاضر هیچ اشاره‌ای به نقش آمریکا در طراحی ویروس استاکس نت نکرده، اما دلیل تدوین این گزارش را افزایش خطرات حملات تروریستی به آمریکا پس از ماجرای استاکس نت عنوان کرده است. با این حال، در یکی از منابع این گزارش، به خبری از روزنامه نیویورک تایمز در سال 2012 اشاره شده که در آن فاش شده بود که اوباما از زمان آغاز ریاست جمهوری‌اش، دستور گسترش حملات سایبری علیه ایران را داده بوده است. به نوشته نیویورک تایمز، این خبر را افراد دخیل در این طرح افشا کرده‌اند.

دانشکده جنگ آمریکا در ادامه دلایلی برای آسیب‌پذیری‌ این کشور در برابر حملات سایبری برشمرده است. یکی از آن دلایل، این است که 90 درصد زیرساخت‌های اینترنتی آمریکا در اختیار بخش خصوصی است و چون بخش خصوصی ذاتا علاقه‌ای به تحمل هزینه بالای ارتقاء امنیت شبکه ندارد، این شبکه‌ها در معرض آسیب حملات سایبری قرار دارند.

عامل دیگر آسیب‌پذیری آمریکا دربرابر حملات سایبری، در هم تنیدگی سیستم‌های شبکه‌ای این کشور است که موجب شده بروز یک اشکال در یک نقطه از یک شبکه به تمامی شبکه‌ها سرایت کند.

با این حال، دانشکده جنگ ارتش آمریکا در انتهای گزارش خود اینگونه نتیجه‌گیری کرده که پس از ماجرای استاکس‌نت، تغییر مهمی در حملات سایبری رخ نداده است که شاید علت آن در هزینه بالای طراحی عملیات‌های سایبری یا عدم تسلط کافی تروریست‌ها با این مسئله باشد.

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.