about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افتتاح مرکز امنیت سایبری در هند

دولت هند به منظور آموزش امنیت سایبری به جوانان این کشور، یک مرکز جدید راه اندازی کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ دولت ایالت اوتاراکند هند به تازگی مرکز تحقیقاتی امنیت سایبری و پهپاد را در دهرادون تأسیس کرد. این مرکز به مقامات پلیس و جوانان محلی آموزش‌های فنی ارائه می‌دهد و با پشتیبانی سازمان ملی تحقیقات فنی و اوتاراکند تاسیس شده است.

تریوندرا راوان (Trivendra Singh Rawat)، یکی از مقامات اوتاراکند توضیح داد، در مرکز مذکور گواهی پایان دوره نیز برای داوطلبان صادر می شود تا بتوانند از آن برای استخدام در حوزه های مرتبط کمک بگیرند. به علاوه وجود این مرکز در شرایط فاجعه بار مفید خواهد بود.

راوان گفت:

پهپادهایی مجهز به دوربین هایی با کیفیت بالا می توانند به زمین های دور از دسترس راه پیدا کنند. همچنین امکان ردیابی جنازه های باقی مانده از حوادث طبیعی را نیز دارند. به علاوه مقامات سازمان های امنیت مختلفی که در زمینه ی امنیت سایبری آموزش دیده اند، قادر هستند سو استفاده های صورت گرفته از رسانه های اجتماعی و  افراد درگیر در جرایم سایبری را شناسایی کنند.

دولت آندرا پرادش هند نیز در اوایل سال میلادی جاری اعلام کرده بود مرکز امنیت سایبری جدیدی را در این منطقه به منظور مقابله با جرایم صورت گرفته در فضای مجازی راه اندازی می کند.

تازه ترین ها
کاهش
1405/05/19 - 17:50- آسیا

کاهش حملات سایبری به نهادهای دولتی آذربایجان

سرویس دولتی ارتباطات و امنیت اطلاعات ویژه آذربایجان از کاهش حملات سایبری به نهادهای دولتی خبر داد.

هشدار
1405/05/19 - 17:17- آسیب پذیری

هشدار مایکروسافت درباره سوءاستفاده از ابزارهای امنیتی توسط هکرهای چینی

مایکروسافت هشدار داد که هکرهای چینی، از ابزارهای امنیت سایبری محبوب و برخی آسیب‌پذیری‌ها به عنوان سکوی پرتاب باج‌افزار سوءاستفاده کرده‌اند.

متهم
1405/05/19 - 17:01- آسیا

متهم شدن هکرهای کره شمالی به انجام حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی

گروه هکری کره شمالی موسوم به کیمسوکی در حال ساخت ابزارهای هوش مصنوعی برای حملات سایبری هستند.