about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

هکر استونیایی نسبت به ساخت و استفاده از بات نت مخرب خود اعتراف کرد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ وزارت دادگستری آمریکا در گزارشی اعلام کرد شهروند استونی پاوِل تسورکان نسبت به ساخت و استفاده از بات نت «Russian2015» اعتراف کرده است. 

به گفته مقامات آمریکایی، تسورکان بات نت خود را از طریق سایت russian2015.ru کنترل می‌نموده و جهت ساخت آن بیش از 1000 روتر را که بعدها توسط مشتریانش به‌عنوان سرورهای پروکسی برای ارسال هرزنامه مورداستفاده قرار می‌گرفتند، هک کرده است. 

این هکر روس زبان، در عملکرد هر روتر اینترنتی هک شده مداخله می‌کرده تا بتوان از آن به‌عنوان پروکسی استفاده کرد. او با این کار ترافیک شخص ثالث را از طریق روترهای خانگی بدون اطلاع یا رضایت مالکان آن‌ها هدایت می‌کرده است. تسورکان به مشتریان خود اجازه می‌داده ترافیک را از طریق روتر خانگی یک قربانی انتقال بدهند. 

هک روترها مشکلات ارتباطی برای قربانیان به وجود می‌آورده و هزینه اینترنت آن‌ها را به میزان قابل‌توجهی افزایش می‌داده است. بدین‌صورت که ترافیک به 3-6 گیگابایت در روز افزایش می‌یافته و هزینه کرد کاربران به صدها و حتی هزاران دلار افزایش می‌یافته است. 

تسورکان در سال 2019 در استونی بازداشت و سپس به آمریکا مسترد شد. پیش بینی شده پس از اعتراف به جرم خود، به 10 سال حبس محکوم شود. ماه گذشته این شهروند استونی در پرونده دیگری نیز پیرامون فعالیت بات نت کلیهوس (Kelihos) و استفاده از کریپتر Crypt4U که کلیهوس برای پنهان ساختن پیلودها و عدم شناسایی استفاده می‌کرد، به جرم خود اعتراف کرد.

بات‌نت کلیهوس که در ردیف بزرگ‌ترین بات‌نت‌های جهان قرار دارد، از سال 2010 فعال بوده است. فعالیت این بدافزار در سال 2017 پایان‌یافته و میزان آلوده سازی آن بیش از 60،000 دستگاه برآورد شده است. کلیهوس هم توسط نویسندگان آن و هم سایر مجرمان سایبری جهت ارسال میلیون‌ها پیام اسپم در هر ساعت مورداستفاده قرار می‌گرفته است.

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/27 - 20:37- هوش مصنوعي

تصویب چارچوب ملی قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا توسط یونان

یونان چارچوب ملی را برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا تصویب کرد.

اتصال
1405/04/27 - 20:02- اروپا

اتصال پلتفرم اجتماعی آلمان به پورتال رفاه دیجیتال مرکزی

آلمان پلتفرم اجتماعی خود را به پورتال رفاه دیجیتال مرکزی گسترش خواهد داد.

نگرانی
1405/04/27 - 18:36- هوش مصنوعي

نگرانی فزاینده در مورد هوش مصنوعی در بریتانیا

اداره ملی آمار بریتانیا از نگرانی فزاینده در مورد هوش مصنوعی در بریتانیا خبر داد.