about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

اعتراض شرکت‌های فناوری نسبت به CISA

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ شرکت‌های بزرگ فناوری مانند گوگل، فیس‌بوک و آمازون به مخالفت با لایحه‌ی به اشتراک‌گذاری اطلاعات امنیت سایبری آمریکا (CISA) پرداختند. این لایحه شرکت‌های خصوصی و دولتی را ملزم می‌کند تا اطلاعات خود را برای مقابله با تهدیدات سایبری به اشتراک بگذارند.

انجمن صنعت ارتباطات و رایانه (Computer & Communication Industry Association) در آمریکا به نمایندگی از شرکت‌های بزرگ حوزه‌ی فناوری اطلاعات آمریکا اعلام کرد این لایحه مبارزه با تروریسم و جرائم سایبری را پوشش نمی‌دهد.
ران ویدن (Ron Wyden)، سناتور ایالت اورگن، گفت: «این شرکت‌های فناوری باور دارند اجرای سیاست‌های امنیت سایبر برای تجاوز به حریم خصوصی کاربران به بهانه‌ی مقابله با حملات سایبری، غیرقابل‌توجیه است؛ زیرا تلاش برای جلوگیری از حملات با استفاده از اطلاعات به اشتراک‌گذاری شده، در مقیاس کمی صورت می‌گیرد.» وی افزود گوگل، فیس‌بوک و یاهو، اعلام کرده‌اند که از حریم خصوصی کاربران خود حمایت می‌کنند! البته اعتراض چنین شرکت‌هایی که در حوزه‌ی جمع‌آوری اطلاعات از شهروندان در خدمت آمریکا هستند، جای تأمل دارد.
برخی از جمهوری خواهان آمریکا نیز در اعتراض به این لایحه گفتند لایحه‌ی مذکور به سازمان‌های دولتی اختیار دسترسی به اطلاعات خصوصی افراد را بدون آگاهی آن‌ها می‌دهد، بدون اینکه بهبودی در روند پیشگیری از حملات ایجاد شود.
وزارت امنیت داخلی آمریکا نیز اعلام کرد که این لایحه موجب افزایش نگرانی در مورد حفظ حریم خصوصی و آزادی‌های مدنی شهروندان می‌شود. در مقابل برخی از سناتورهای کمیته‌ی اطلاعاتی مجلس سنای آمریکا تصریح کردند این به اشتراک‌گذاری کاملاً اختیاری است.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.