about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

یک شهردار منطقه‌ای استرالیا می‌گوید اگر OpenAI ادعای اشتباه ChatGPT مبنی بر اینکه او به جرم پرداخت رشوه مدتی حبس کشیده است را اصلاح نکند، احتمالاً از این شرکت شکایت خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛  «برایان هود»، شهردار منتخب هپبرن شایر در 120 کیلومتری شمال غرب ملبورن، می‌گوید مردم اخیراً به اطلاع او رسانده‌اند که ChatGPT به‌اشتباه مدعی شده که او در پرونده‌ای مبنی بر پرداخت رشوه به بانک رزرو استرالیا در اوایل دهه 2000 به زندان محکوم شده است.

هود البته در این پرونده نقش داشت، اما او کسی بود که به سازمان‌های نظارتی خبر رشوه به مقامات خارجی را داد و هرگز به هیچ جرمی متهم نشد. وکلای این شهردار استرالیایی می‌گویند در تاریخ 21 مارس (1 فروردین‌ماه) به OpenAI، مالک ChatGPT نامه‌ای ارسال و درخواست کرده‌اند که ظرف چهار هفته این اشتباه را اصلاح کنند، در غیر این صورت با دادگاه اعاده حیثیت روبه‌رو خواهد شد.

 

اولین شکایت در کمین ChatGPT است

ولی ظاهراً OpenAI هنوز به نامه وکلای برایان هود واکنشی نشان نداده است. اگر او از این شرکت شکایت کند، احتمالاً اولین کسی خواهد بود که بابت نشر اطلاعات نادرست از هوش مصنوعی ChatGPT شکایت خواهد کرد. این چت‌بات در ماه‌های اخیر به محبوبیت قابل‌توجهی دست پیدا کرده است.

«جیمز ناتون»، از شرکای شرکت حقوقی Gordon Legal که با آقای هود همکاری می‌کند، می‌گوید: «این اتفاق می‌تواند یک نقطه عطف باشد؛ از این نظر که قانون اعاده حیثیت را وارد حوزه جدید هوش مصنوعی و انتشار محتوا در فضای IT می‌کند. او یک مقام دولتی منتخب است و اعتبارش اهمیتی کلیدی در نقش او دارد؛ بنابراین برایش مهم است که مردم به این اطلاعات دسترسی داشته باشند یا خیر.»

حداکثر جریمه درخصوص پرونده‌های اعاده حیثیت در استرالیا حدود 400 هزار دلار است. اگرچه آقای هود نمی‌داند که چند نفر این اطلاعات نادرست را دیده‌اند، اما با توجه به جدیت ادعاهای ChatGPT، او احتمالاً می‌تواند بالغ بر 200 هزار دلار از OpenAI غرامت بگیرد.

منبع:

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/04/03 - 15:21- اروپا

پیشنهاد یوروی دیجیتال در کمیته پارلمان اروپا مطرح شد

تلاش‌ها برای مدرن‌سازی یورو برای عصر دیجیتال و در عین حال حفظ اعتماد عمومی به سیستم مالی در اروپا در حال افزایش است.

پشتیبانی
1405/04/03 - 15:03- هوش مصنوعي

پشتیبانی از اکتشافات علمی توسط جمینای گوگل

گوگل از ابزارهای هوش مصنوعی جمینای برای پشتیبانی از اکتشافات علمی در زمینه‌های تحقیقاتی رونمایی کرد.

شکاف‌های
1405/04/03 - 14:37- هوش مصنوعي

شکاف‌های امنیتی کودکان ایرلندی در قانون هوش مصنوعی اروپا

اتحادیه حقوق کودکان ایرلند، به شکاف‌های امنیتی کودکان در قانون هوش مصنوعی تاکید کرد.