about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناس روس در مورد جدا شدن روسیه از اینترنت جهانی اظهارنظر کرد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ معاون مرکز صلاحیت‌های ابتکار ملی فناوری روسلان پرمیاکوف در گفتگو با ریانووستی اعلام کرد قطع روسیه از اینترنت جهانی مشکلاتی را در ارتباطات جهانی ایجاد خواهد کرد.

پیش‌ازاین ان‌بی‌سی‌نیوز به نقل از منابعی گزارش داده بود که آژانس‌های اطلاعاتی ایالات‌متحده پیشنهاد کرده‌اند یک حمله سایبری گسترده علیه روسیه انجام دهند تا در عملکرد اینترنت این کشور اختلال ایجاد کنند.

پرمیاکوف می‌گوید:

اینترنت جهانی یک شبکه رایانه‌ای عظیم است، ما با کمک کمتر از ده گره ارتباطی - ازجمله گره‌های موجود در مرزهای غربی و شرقی - به آن متصل هستیم. سایر کشورها ازجمله ژاپن نیز ترافیک خود را از طریق ما هدایت می‌کنند. فروریختن قطعه روس مشکلات ارتباطی جهانی ایجاد خواهد کرد. 

پرمیاکوف معتقد است حتی درصورتی‌که غرب به دنبال قطع کوتاه‌مدت فدراسیون روسیه از اینترنت جهانی باشد، زیرساخت‌های حیاتی روسیه آسیب نخواهد دید:

در سال‌های اخیر کارهای زیادی انجام‌شده تا در برابر اختلالات احتمالی آماده بود. ارتباطات تکنولوژیک با سرورهای خارجی و سازندگان زیرساخت قطع‌شده است. ما گلوناس را داریم، بنابراین نباید تأثیر مهمی بر راه‌آهن، کنترل پرواز داشته باشد. سیستم‌های اصلی کار خواهند کرد، وب‌سایت خدمات دولتی، اپلیکیشن‌های بانک‌ها و سایرین کار خواهند کرد. 

او ادامه داد که اگر اتصال به اینترنت جهانی قطع شود، کاربران عادی ممکن است برخی از خدمات معمول خود را از دست بدهند، اگرچه چنین سناریویی نیز بعید به نظر می‌رسد.

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.