about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر ارتباطات روسیه در مورد پیشنهاد ممنوعیت پروتکل‌های رمزنگاری توضیحاتی ارائه داد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ وزیر ارتباطات روسیه در مورد لایحه قانونی مربوط به ممنوعیت برخی روش‌های رمزنگاری اعلام کرد لایحه در پلتفرم مباحثه عمومی منتشرشده و پس از دریافت نظرات عموم راه‌حل بهینه را انتخاب خواهند کرد. 

ماکسوت شادایف اعلام کرد:

معتقدم مباحثه عمومی به ما امکان می‌دهد طیف کاملی از نظرات را جمع‌آوری کرده و راه‌حل بهینه را پیدا کنیم. بر اساس نتایج مباحثه عمومی در مورد این لایحه، ما یک کارگروه تشکیل داده و در مورد چشم اندازهای لایحه بحث خواهیم کرد. تمام مزایای پروتکل‌های جدید رمزنگاری درخواست‌های DNS برای کاربران واضح است، ولی باید دانست که انتشار گسترده آن‌ها این امکان را می‌دهد تمام سیستم‌های فیلترینگ و مسدودسازی سایت‌های غیرمجاز و سایت‌هایی که دارای محتوای غیرقانونی از جمله محتوای افراطی، محتوای ناقض حق مؤلف و محتوای آزار جنسی کودکان هستند را دور زد.

بنابر اظهارات ماکسوت شادایف، موزیلا در سال گذشته پروتکل DNS-over-HTTPS (DoH) را به‌صورت پیش‌فرض در فایرفاکس فعال کرد، مرورگر کروم نیز از این پروتکل استفاده می‌کند. 

این اقدام فرصت‌هایی برای شمار زیادی از کاربران مرورگرهای مذکور فراهم می‌کند تا از سایت‌های فیلتر شده بازدید کنند و یا قابلیت کنترل والدین را نیزدور بزنند که به نظر می رسد بسیاری از والدین بابت این خیلی خوشحال نباشند.

بنا به درخواست دولت بریتانیا موزیلا موافقت کرده قابلیت DoH پیش‌فرض را در مرورگر خود برای کاربران این کشور فعال نکند. این اقدام بیشتر تحت‌فشار افکار عمومی و انجمن ارائه‌دهندگان اینترنت بریتانیا انجام‌شده است. 

به اعتقاد شادایف، پروتکل‌های رمزنگاری جدید دورنمای درخواست‌های DNS را که در طول حیات اینترنت از ابتدا تا کنون شکل گرفته تغییر می‌دهند. نقطه توازن میان منافع عمومی و حفاظت از حقوق یک شخص نیز تغییر کرده و وزارت مجبور است در شرایط جدید به دنبال سازش باشد.

پیشتر وزارت ارتباطات روسیه پیشنهاد کرده بود روش‌های رمزنگاری TLS 1.3 ،ESNI ،DoH و DoT در روسیه ممنوع شوند و سایت‌هایی که از چنین الگورتیم‌هایی برای رمزنگاری استفاده می‌کنند نیز مسدود شوند. 

منبع:

تازه ترین ها
نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.