about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اطلاعیه کافه بازار درباره گزارش مرکز ماهر

کافه بازار، بزرگترین مارکت اندروید ایرانی می‌گوید پیش از انتشار عمومی گزارش آن را دریافت نکرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ در حالی که طی روزهای اخیر انتشار گزارش مرکز ماهر درباره وجود اپلیکیشن‌های اینستاگرامی سارق اطلاعات روی مارکت های ایرانی بالا گرفته کافه بازار می‌گوید گزارش جدید مرکز ماهر قبل از انتشار به دست آنها نرسیده بود.

کافه بازار همچنین می‌گوید در همکاری نزدیک با مرکز ماهر در گزارش قبلی بخشی از اپلیکیشن‌های سارق را حذف کرده بود.
مرکز ماهر دو روز قبل طی گزارش مفصلی اعلام کرد که حدود نیمی از اپلیکیشن‌های اینستاگرامی موجود روی مارکت‌های اندرویدی ایرانی یا خارجی اطلاعات کاربران و پسوردهایشان را به سرقت می‌برند.
کافه بازار در تماس با آی تی ایران اعلام کرد :

« کافه‌بازار در تعامل مستمر با مرکز ماهر است و پس از بررسی گزارش مهرماه ۹۷ این مرکز، با تمام برنامه‌های ذکرشده در گزارش برخورد کرد. برخی از این برنامه‌ها پس از اصلاح مشکلات ذکرشده در گزارش و ارائه آپدیت همراه با توضیح شفاف در خصوص عملکرد خود، دوباره در بازار منتشر شدند و سایر برنامه‌ها اجازه انتشار مجدد پیدا نکردند. کافه‌بازار اکنون در حال بررسی گزارش منتشرشده در تاریخ ۳ دی مرکز ماهر است و با هر گونه تخلف توسعه‌دهندگان ذکرشده در گزارش نیز برخورد می‌کند.»

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.

تأکید
1405/04/23 - 10:25- آسیا

تأکید هند بر ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری

هند بر لزوم ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری برای مقابله با تهدیدات فزاینده تأکید کرد.