about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اضافه شدن واقعیت افزوده به باجه‌های وای‌فای

شرکت اینترسکشن در نظر دارد خدماتی مانند واقعیت افزوده و پشتیبانی از خودروهای بی راننده را به باجه‌های ارائه دهنده وای‌فای رایگان اضافه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ تلفن‌های همگانی با گسترش خطوط ثابت و تلفن‌های هوشمند به مرور زمان در حال فراموش شدن هستند و در دنیای امروزی کمتر کسی با آن‌ها تعامل می‌کند. به همین دلیل مقامات لندن و نیویورک به تازگی شروع به جایگزینی باجه‌های وای‌فای با تلفن‌های همگانی کرده‌اند. این باجه‌ها دارای تبلت، درگاه‌های شارژ USB، صفحه کلید برای برقراری تماس تلفنی و صفحه‌نمایشی هستند تا اطلاعات موردنیاز را به عابران نشان بدهند.
مقامات نیویورک در سال 2016 پروژه‌ای به نام «LinkNYC» را در جهت ارائه‌ی وای‌فای رایگان آغاز کردند و تاکنون بیش از 900 باجه را در سراسر ایالت نصب کرده و در نظر دارند تعداد آن را به 7500 افزایش بدهند. از طرفی مقامات انگلیس نیز کار مشابهی را با نام «InLinkUK» در لندن شروع کرده و قصد دارند 1000 باجه را در سراسر کشور نصب و راه‌اندازی کنند.
تمام خدمات ارائه شده توسط باجه‌های وای‌فای رایگان هستند و مردم دو منطقه‌ی مذکور به ترتیب از آن‌ها برای شارژ تلفن‌های هوشمند، بهره بردن از اینترنت پرسرعت، تماس از طریق اینترنت (VoIP) و جستجوی اطلاعاتی مانند آب و هوا و رستوران‌ها بیشترین استفاده را کرده‌اند.
از دلایل رایگان بودن خدمات ارائه شده می‌توان به نمایش تبلیغات شرکت‌هایی که باجه‌ها را طراحی و تولید کرده‌اند، روی آن‌ها اشاره کرد. این شرکت‌ها شامل کوالکام و بی.تی (BT) می‌شوند که هزینه‌ی نصب و نگهداری باجه‌ها را پرداخت می‌کنند.
مقامات کوالکام و بی.تی تخمین می‌زنند، از این باجه‌ها در طول 12 سال آینده بیش از 500 میلیون دلار درآمد کسب خواهند کرد.
اینترسکشن (Intersection) شرکتی که مدیریت باجه‌ها در لندن و نیویورک را بر عهده دارد در نظر دارد ویژگی‌هایی متنوع جدیدی مانند پشتیبانی از واقعیت افزوده تا خودروهای بی راننده را به آن‌ها اضافه بکند.
کاین اُدانل (Colin O’Donnell)، مدیر اجرایی شرکت اینترسکشن گفت: «در فاز اول ما از ارائه‌ی خدمات‌دهی قدرتمند به مردم اطمینان حاصل می‌کنیم.»
احتمالاً چشم‌انداز آینده‌ی اینترسکشن مشابه آزمایشگاه‌های سایدواک (Sidewalk Labs) گوگل برای بهبود زیرساخت‌های شهری است. این مرکز یکی از سرمایه‌گذاران اینترسکشن نیز به حساب می‌آید.
وظیفه‌ی مدیریت باجه‌ها تا 10 سال آینده به اینترسکشن سپرده شده است و به نظر می‌رسد این شرکت قصد دارد، خدمات ویژگی‌های بیشتر دیگری را نیز در این دوره به باجه‌ها اضافه کند. به عنوان مثال در آینده حسگرهای محیطی روی باجه‌ها کار گذاشته خواهد شد. به علاوه این شرکت با آزمایشگاه ملی آرگون آمریکا  (Argonne National Laboratory) همکاری می‌کند تا حسگرهایی را برای تشخیص 30 نوع آلودگی مختلف تولید کرده و به کیوسک‌ها اضافه کند.

تازه ترین ها
جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.