about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

توئیتر در حال انتشار ویژگی است که قابلیت هشدار دهی پیش از بازتوئیت پست های برچسب گذاری شده را گسترش می دهد.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ توئیتر، در نزدیکی انتخابات 2020آمریکا تصمیم گرفت تا پیش از بازتوئیت کردن محتواهای جعلی برچسب گذاری شده توسط کاربران، به آن ها هشدار دهد. 
توئیتر حالا قصد دارد تا این قابلیت ( هشدار دادن، پیش از بازتوئیت کردن محتواهای نامناسب) را ارتقاء دهد. 


این شبکه اجتماعی، زین پس لایک کردن پست های برچسب گذاری شده را هم محدود می کند و پیش از لایک کردن آن ها به کاربران هشدار می دهد.


این قابلیت، هفته جاری به صورت جهانی در نسخه وب و iOS این برنامه منتشر خواهد شد. نسخه اندروید آن هم در هفته های آتی منتشر خواهد شد.
به گفته مسئولین این شبکه اجتماعی، این ویژگی های هشدار دهنده می تواند تا 29 درصد، میزان پست های نامناسب و گمراه کننده را کاهش دهد.
تنها این ویژگی های هشدار دهنده نیستند که انتشار محتواهای گمراه کننده را محدود می کنند. توئیتر چندی پیش نحوه بازتوئیت کردن را نیز تغییر داد تا کاربران نتوانند به راحتی این نوع پست ها را منتشر کنند.


توئیتر قبلا اعلام کرده بود که این محدودیت ها تا پایان یافتن انتخابات آمریکا ادامه دارد اما ظاهرا این شبکه اجتماعی به وعده خود عمل نکرده است و همچنان با وجود گذشت سه هفته از انتخابات آمریکا، این محدودیت ها را حفظ کرده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
ادغام
1405/05/05 - 18:14- هوش مصنوعي

ادغام اطلاعات تهدیدات هوش مصنوعی در ارزیابی‌های سایبری

شرکت بین‌المللی کنترل ریسکز با توسعه قابلیت‌های اطلاعات تهدیدات سایبری، تحلیل تهدیدات مبتنی بر هوش مصنوعی را در چارچوب ارزیابی‌های امنیتی خود ادغام کرده است.

تغییر
1405/05/05 - 18:06- جرم سایبری

تغییر شیوه نام‌گذاری گروه‌های تهدید سایبری توسط گوگل

گروه اطلاعات تهدید گوگل (GTIG) از اجرای نظام جدیدی برای نام‌گذاری گروه‌های تهدید سایبری خبر داد.

افزایش
1405/05/05 - 17:59- جرم سایبری

افزایش حملات سایبری به دولت‌های محلی

کارشناسان امنیت سایبری هشدار می‌دهند که دولت‌های محلی و شهرداری‌ها در سراسر جهان بیش از گذشته به اهداف جذابی برای مجرمان سایبری تبدیل شده‌اند.