about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

مایکروسافت قصد دارد هفته‌ی آینده اصلاحیه‌های مهمی را برای ویندوز و اینترنت اکسپلورر ارائه کند، اما به خطای روز صفرم جدیدی که به تازگی کشف شده نخواهد پرداخت.

موسسه خبری سایبربان: مایکروسافت قصد دارد هفته‌ی آینده اصلاحیه‌های مهمی را برای ویندوز و اینترنت اکسپلورر ارائه کند، اما به خطای روز صفرم جدیدی که به تازگی کشف شده نخواهد پرداخت. در حقیقت مایکروسافت هشت بولتن را در نسخه‌ی نوامبر اصلاحیه‌ی سه‌شنبه منتشر خواهد کرد.

از هشت مورد به‌روزرسانی در نظر گرفته شده برای دوازدهم نوامبر، سه مورد لقب «بحرانی» را به خود اختصاص داده‌اند، پنج مورد باقی‌مانده هم «مهم» محسوب شده‌اند.

مایکروسافت اعلام کرد که هفته‌ی آینده آسیب‌پذیری‌های بحرانی را در ویندوز و اینترنت اکسپلورر رفع می‌کند، همچنین شکاف‌های امنیتی موجود در بسته‌ی نرم‌افزاری آفیس را نیز از میان برمی‌دارد. همان‌طور که انتظار می‌رفت مایکروسافت قصد ندارد آسیب‌پذیری‌ متفاوتی را که هفته‌ی پیش در ویندوز، آفیس و بستر ارتباطی Lync پیدا کرده بود، رفع کند. احتمالاً برای دریافت یک وصله‌ی جامع و کامل برای این آسیب‌پذیری‌ می‌بایست تا ماه دسامبر صبر کرد.

در این میان، به‌روزرسانی بحرانی که در اولین فرصت می‌بایست اِعمال شود، مربوط به نسخه‌های اینترنت اکسپلورر است؛ نسخه‌ی قدیمی IE6، که در آوریل بعدی منسوخ خواهد شد، می‌بایست به IE11 در ویندوز 8.1 ارتقاء داده شود. معمولاً وصله‌سازی اینترنت اکسپلورر به خاطر کاربران بی‌شماری که دارد در صدر الویت‌ها قرار می‌گیرد. تقریباً می‌توان گفت که در ماه اکتبر شش مورد از هر ده کاربر رایانه‌های شخصی از مرورگر محبوب مایکروسافت استفاده کرده است؛ این واقعیت را هم نباید نادیده گرفت که سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌‌های بحرانی با حملات بارگیری ناخواسته عملی می‌شود، حملاتی که با ورود کاربر به وب‌گاه‌های مورد نفوذ یا مخرب ممکن می‌شوند.

تمامی بولتن‌های بحرانی و یکی از بولتن‌های مهم منجر به اجرای از راه دور کد می‌شوند و می‌بایست خیلی زود به آن‌ها رسیدگی شود. باقی بولتن‌های مهم باعث تشدید امتیاز و یا پیدایش شرایط انسداد سرویس می‌شوند.

تازه ترین ها
توقیف
1405/04/29 - 22:03- آمریکا

توقیف بیش از هزار دامنه پخش غیرقانونی جام جهانی

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ دامنه توقیف شده که بازی‌های جام جهانی را به طور غیرقانونی پخش می‌کردند.

راهکار
1405/04/29 - 21:52- هوش مصنوعي

راهکار هوش مصنوعی دانشجویان اماراتی برای تسهیل انطباق سایبری

دانشجویان دانشگاه خلیفه امارات پلتفرم هوش مصنوعی را برای ساده‌سازی رعایت الزامات امنیت سایبری توسعه دادند.

بحران
1405/04/29 - 21:39- آسیا

بحران امنیت هویت در شرکت‌های سنگاپور

محققان اعلام کردند که نقض هویت در سال گذشته، ۷ مورد از هر ۱۰ شرکت سنگاپوری را درگیر کرده است.