about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

اشکال فنی در کدهای خدماتی رایگان

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ سخنگوی مخابرات تهران و البرز گفت: به دلایل فنی یک بدهکاری بابت ثبت‌نام تلفن ثابت و یک بستانکاری بابت دریافت اشتباه هزینه تماس با کدهای رایگان در قبوض تلفن ثابت ایجادشده بود که با مشترکان تسویه شد.

محمدرضا بیدخام درباره موارد ابهام در قبوض این دوره تلفن ثابت توضیح داد: در قبوض دوره اول مرداد تا مهر 95 برای برخی مشترکان 10 هزار تومان بدهی بابت هزینه ثبت‌نام تلفن ثابت درج‌شده که این مبلغ ناشی از مصوبه 205 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است که به دلیل مشکل فنی این هزینه از تاریخ اول فروردین 94 تا 30 آبان 94 وصول نشده است.

سخنگوی مخابرات منطقه تهران و البرز افزود: همچنین در قبوض برخی مشترکان بستانکاری بابت برگشت مبلغ کدهای خدماتی محاسبه‌شده که این مورد نیز به دلیل دریافت اشتباه هزینه بابت تماس با برخی کدهای خدماتی مانند 110 و 118 از مشترکان دریافت شده بود که نباید محاسبه می‌شد.

به گفته وی این مورد نیز به دلیل اشکال فنی در سیستم محاسبه کارکرد ایجادشده بوده است.

بیدخام اضافه کرد: طبق مصوبه جدید کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در برخی قبوض نیز هزینه‌ای بابت حداقل کارکرد اخذشده که مربوط به مشترکانی است که حداقل کارکرد تعیین‌شده با تلفن ثابت را نداشته‌اند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.