about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ظاهرا خرید بیش از ۱۰۰ میلیون دلاری «Anchor» از سوی اسپاتیفای استراتژی مناسبی بوده چرا که این پلتفرم برای ساخت ۸۰ درصد پادکست‌های جدید آن در سال جاری میلادی مورد استفاده قرار گرفته و به حکمرانی مالک خود کمک کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ در حالت کلی ۷۰ درصد پادکست‌ها یا ۱.۳ میلیون از ۱.۹ میلیون پادکست اسپاتیفای با استفاده از Anchor ساخته شده‌اند. علاوه بر افزایش تولید، افراد بیش از گذشته به پادکست‌ها گوش می‌دهند. طبق اعلام اسپاتیفای، پادکست‌های این پلتفرم بیش از هر میزبان یا توزیع‌کننده شخص ثالث دیگری روی این سرویس استریم موسیقی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این اظهارنظر از سوی اسپاتیفای تا حدودی تعجب‌برانگیز است چرا که شبکه‌های بزرگی مانند «NPR» و «نیویورک تایمز» تمام پادکست‌های خود را از طریق اسپاتیفای به گوش مخاطبین خود می‌رسانند. با قرارگیری بیش از یک میلیون پادکست با Anchor روی اسپاتیفای، مدت زمان گوش دادن به پادکست‌ها در حال افزایش است، حتی اگر آن‌ها برای شمار کمی از افراد یا طرفداران اختصاصی تولید شوند.

مدیر بخش پادکست اسپاتیفای به نام «مایک میگنانو» می‌گوید:

«ما احساس می‌کنیم  تمام مردم در دنیا که می‌خواهند حرفی بزنند یا ایده خود را به اشتراک بگذارند یا اینکه صدایشان شنیده شود، پادکست‌های بسیار بیشتری در یک یا دو سال آینده تولید خواهند کرد.»

طبق اعلام این سرویس استریم موسیقی، Anchor از نظر تعداد پادکست‌ها در سال ۲۰۲۰ در پنج کشور شامل ایالات متحده آمریکا، برزیل، اندونزی، مکزیک و بریتانیا در صدر قرار گرفته است. در این میان بیشترین رشد مربوط به کشورهای هند، مکزیک، برزیل، آرژانتین و اندونزی می‌شود. تقریبا ماهانه ۴۰ هزار پادکست از طریق Anchor در هند ساخت شده‌اند و ماهانه رشد ۲۲ درصدی را تجربه کرده‌اند.

با وجود رشد تولید پادکست، بسیاری از آن‌ها همچنان درآمدی ندارند یا اینکه در این مسیر اسپاتیفای به آن‌ها کمکی نمی‌کند. هرچند Anchor به صورت خودکار درون محتوای کاربران تبلیغات قرار می‌دهد و از درآمدزایی پشتیبانی می‌کند، اما چنین قابلیتی تنها در اختیار کاربران آمریکایی قرار دارد.

اسپاتیفای به پیشروی خود در بازار پادکست‌ها ادامه می‌دهد و امسال دو کمپانی میزبان پادکست دیگر به نام‌های «The Ringer» و «مگافون» را خریداری کرد. این سرویس استریم موسیقی می‌خواهد در آینده هم در این بخش از بازار حکمرانی کند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.