about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

اسرائیل طی تازه ترین اقدامش برای افزایش سهم خود از بازار امنیت سایبری دنیا، در پی جلب پشتیبانی جهانی است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ رژیم صهیونیستی، بر پایه جدیدترین گزارش ها، 20 درصد از کل سرمایه‌ گذاری‌ های خصوصی امنیت سایبری را در جهان جذب کرده است و به دنبال همکاری با چندین کشور ازجمله هند برای گسترش برنامه‌های دولتی سایبری از طریق اداره‌ مرکزی اسرائیل است.

طبق گفته یگال اونا (Yigal Unna)، مدیرکل اداره‌ ملی سایبری رژیم صهیونیستی، اسرائیل که 20 درصد سرمایه‌ گذاری‌ های خصوصی حوزه امنیت سایبری را در جهان جلب می‌ کند، به تقویت روابطش با ملل گوناگون یاری می رساند؛ تا ساختار رایانیکی امن‌ تری داشته باشد.

وی افزود:

تضمین امنیت فضای سایبری دولت، اکنون پس از ادغام کمیته‌ و اداره‌ ملی سایبری، یکی از اهداف اصلی این نهاد است.

این رژیم معتقد است که مشارکت با کشورهای دیگر و به اشتراک‌ گذاری اطلاعات، منجر به دفاع نیرومندتری در برابر حملات سایبری خواهند شد.

از همین روی، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل جهان را به سرمایه‌ گذاری‌ های بیشتر در زمینه‌ امنیت سایبری دعوت کرده است.

اونا در این خصوص تأکید کرد:

کیفیت و حجم تهدیدات سایبری در آینده ای نزدیک، افزایش خواهند یافت.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.