about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

مقامات امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل، از تلاش روسیه و چین، برای جاسوسی سایبری از بخش خصوصی و صنایع دفاعی آن رژیم، خبر دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نشریه اسرائیلی ماریو (Maariv)، روز شنبه، 23 فوریه، اعلام کرد که شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی (NSC) در روزهای آینده، یک گزارش ویژه، به کابینه امنیتی اسرائیل، ارائه خواهد کرد.

بخشی از این گزارش، به جاسوسی سایبری روسیه و چین، از زیرساخت‌های اسرائیل و راهبرد ضد اطلاعاتی مقامات امنیتی این رژیم، اختصاص دارد. بخش ویژه جاسوسی گزارش یادشده، به ارائه اولویت‌های رقابتی مهم آن، خواهد پرداخت.

این درحالی است که بنیامین نتانیاهو، در سال‌های اخیر، نفوذ و سرمایه‌گذاری چین را در زیرساخت‌های دیجیتال و فناوری فلسطین اشغالی، به شدت افزایش داده است.

با وجود این، واحد 8200 ارتش اسرائیل، موساد و شین بت، اعلام کرده‌اند که تلاش‌های آن‌ها، در حوزه تقویت توان دفاع سایبری، از توفیق این گونه حملات مخرب به زیرساخت‌های رژیم اشغالگر قدس، جلوگیری خواهد کرد و اسرائیل، هرگز چالش‌های سال‌های اخیر آمریکا را در فضای مجازی، تجربه نخواهد کرد.

اکنون مقامات اطلاعاتی این رژیم، معتقدند که بخش خصوصی و برخی از صنایع دفاعی اسرائیل، به اندازه کافی در برابر تهاجمات سایبری خارجی ازسوی کشورهایی چون چین و روسیه، امن و مقاوم نیستند.

ناداو آرگامان (Nadav Argaman)، رئیس شین بت نیز پیش‌ از این، 7 ژانویه، به صورت عمومی، درباره امکان دخالت غیرمنتظره سایبری در انتخابات آینده اسرائیل، هشدار داد. به زعم بسیاری از متخصصان، کشور مدنظر وی در این اظهارنظر، روسیه بوده است.

باوجود همه بیانات یادشده، کارشناسان امنیت سایبری و اطلاعاتی اسرائیل، همچنان معتقدند که امکان نفوذ هکرهای دولتی استخدام‌شده ازسوی روسیه و چین، در زیرساخت‌هایشان بسیار کم است.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.