about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اسرائیل، درصدد استرداد هکر روسی به آمریکا

رژیم صهیونیستی در نظر دارد هکر روسی را به آمریکا تحویل دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ امیر اوهانا (Amir Ohana)، وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی احتمالاً در روزهای آینده دستور استرداد الکسی برکوف (Alexei Burkov)، هکر روسی دستگیر شده در اراضی اشغالی در سال 2015 به اتهام جرایم سایبری را به ایالات متحده صادر خواهد کرد.

در روزهای اخیر، مذاکرات بیشماری میان بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و مقامات دولتی اسرائیل در مورد تمایل هر 2 کشور ایالات متحده و روسیه برای استرداد برکوف صورت گرفتند.

در این مذاکرات، نتانیاهو هرگونه احتمال معامله برکوف و نعما ایساکار (Naama Issachar)، دختر 26 ساله اسرائیلی-آمریکایی – که در ماه آوریل امسال در فرودگاه مسکو به جرم حمل 9 گرم حشیش دستگیر شد – را نپذیرفت. مقامات روسی او را به اتهام قاچاق مواد مخدر به تحمل 7 سال و نیم زندان محکوم کردند.

اسناد و مدارك رسمی دادگاه منطقه‌ای اورشلیم و دیوان عالی اسرائیل در مورد تجدیدنظر در پرونده برکوف، نشان می‌دهند كه ایالات متحده – 3 سال و نیم پیش – اولین کشور خواهان استرداد این هکر روسی بوده است. 
 

تازه ترین ها
نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.