about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

استقرار هکرهای کره شمالی در یکی از شهرهای چین

کیم هیونگ وانگ (Kim Heung-Kwang)، استاد علوم رایانه که در سال 2004 از کره شمالی به کره جنوبی پناهنده شده است در مصاحبه با خبرگزاری CNN‌ اعلام داشت که شبکه مخفی 121 کره شمالی، در اواخر دهه 90 میلادی در یکی از شهرهای کشور چین دایر شده است، اما تا سال 2005 هیچ گونه عملیات سایبری از این ارتش در مقیاس بزرگ انجام نشده است.

در اوایل ژانویه وزارت دفاع کره جنوبی اعلام داشت که کره شمالی تعداد سربازان ارتش سایبری خود را به شش هزار نفر افزایش داده است. این ارتش که با نام "اداره ۱۲۱" معرفی شده، سال‌ها است در جنگ سایبری سرمایه‌گذاری کرده و اعضای آن از حرفه‌ای‌ترین متخصصان رایانه این کشور تشکیل شده است.

وانگ ادعا می‌کند شهر شن‌یانگ (SHENYANG) در نزدیکی مرز کره شمالی و چین، دارای یک زیرساخت اینترنتی مناسب است و برای اهداف سایبری ارتش 121 کره شمالی در نظر گرفته شده است. بسیاری از کارشناسان امنیتی ادعا می‌کنند که کره شمالی بیشترین ترافیک اتصال به اینترنت خود را از طریق کشور چین اجرا می‌کند.

وی در ادامه افزود اهداف اصلی هکرهای گروه 121، کشورهایی مانند ایالات متحده آمریکا، کره جنوبی و ژاپن می باشند که همواره در روابط دیپلماتیک خود با کره شمالی مشکل دارند.

کشور کره جنوبی در همراهی با دولت‌های غربی، بر این باور است که حملات سایبری اخیر به شرکت سونی پیکچرز، توسط هکرهای دولتی کره شمالی صورت پذیرفته است. مقامات کره جنوبی همواره ادعا می‌کنند حمله سایبری به سامانه‌های رایانه‌ای بانک‌های این کشور در سال 2013 نیز توسط کره شمالی صورت پذیرفته است. به نظر می‌رسد جنگ میان این دو کشور در فضای سایبر بسیار جدی‌ تر است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.