about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

انتشار شده در تاریخ

استفاده از هوش مصنوعی در انجام MRI

روشی مبتنی بر هوش مصنوعی مورد آزمایش قرار گرفته است که می تواند فرآیند اسکن MRI را بهبود ببخشد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ تکنیکی مبتنی بر هوش مصنوعی برای افزایش سرعت اسکن MRI به نمایش گذاشته شد. براساس مشاهدات رادیولوژیست های متخصص، استفاده از این تکنیک نتایج مطلوب تری را نسبت به روش های قدیمی به همراه داشته است.
این سیستم ،میزان زمان مورد نیاز برای گرفتن اسکنی با همان کیفیت قبلی را نصف می کند و باعث صرفه جویی در زمان و هزینه مراجعه کننده گان می شود.
FastMRI پروژه ای است که سال ۲۰۱۵توسط دانشگاه نیویورک کلید خورد و سه سال بعد، همکاری مرکز تحقیقات هوش مصنوعی فیسبوک را به دنبال داشت. همکاری متخصصین دو طرف، باعث ثمربخشی این پروژه شد.
ایده پشت این پروژه بسیار ساده است. در هر جایی پروسه گرفتن MRI معمولاً ۱۵دقیقه تا یک ساعت به طول می انجامد.
این میزان زمان می تواند برای همه بیماران طاقت فرسا باشد. و عمده دلیل آن بی حرکات ماندن در یک ماشین بزرگ پر سر و صدا می باشد. این سیستم می تواند سرعت انجام آن را ۴برابر کند.
علاوه بر آن میزان هزینه ها کاهش و میزان رسیدگی به بیماران، افزایش می یابد.
نکته مورد توجه آن است که این سیستم در حال حاضر تنها برای MRI زانوها مورد استفاده قرار می گیرد اما در آینده نزدیک ارتقاء خواهد یافت.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.