about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت روس تلکام در امتحانات سراسری روسیه از سیستم‌های نظارت تصویری استفاده کرد.

به گزارش کارگروه فناوری‌ اطلاعات سایبربان؛ شرکت روس تلکام در گزارشی تازه از به‌کارگیری سیستم‌های نظارت تصویری در امتحانات سراسری دولتی (EGE) خبر داد. 

طبق گزارش روس تلکام، امسال برای نخستین بار فناوری‌های تجزیه‌وتحلیل رفتار با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی اخلال در جلسات امتحان را شناسایی خواهند کرد.

در این آزمون که از 29 ژوئن آغاز شده است بیش از 130 هزار دوربین نظارت تصویری در 5 هزار مرکز برگزاری آزمون به کارگرفته شده است.

 این امتحانات با حضور 16 هزار ناظر آنلاین در تمام واحدهای فدرال فدراسیون روسیه و در 80 مرکز برگزاری آزمون اعم از سازمان‌های آموزشی خارجی سفارتخانه‌ها، کنسولگری‌ها و واحدهای نظامی برگزاری می‌گردد. 

طبق گزارش روس تلکام، سیستم‌ها زاویه دید بالایی داشته و بیش از 96 درصد از اتاق آزمون را پوشش می‌دهند. ویدئو مراکزی که در مناطق دوردست روسیه واقع‌شده‌اند، ضبط‌شده و بلافاصله پس از اتمام امتحان از طریق نرم‌افزار ویژه‌ای به پورتال نظارت تصویری منتقل می‌شوند. ویدئو جلسات آزمون در پورتال نظارت تصویری smotriege.ru پخش می‌شوند.

والری یِرماکوف (Valeriy Ermakov)، معاون شرکت روس تلکام در حوزه امور دولتی و سازمانی در این خصوص اعلام کرد:

روس تلکام همواره فناوری‌های هوش مصنوعی را وارد زندگی روزمره کرده و در حال حاضر دوربین‌های هوشمند را در مراکز امتحانات به‌کاربرده است. نوآوری مهم امسال استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی است که از طریق آن‌ها اخلال احتمالی در برگزاری امتحانات در لحظه شناسایی می‌شود. هوش مصنوعی ویدئوی امتحانات سراسری را تجزیه‌وتحلیل کرده و در صورت شناسایی فعالیت مشکوک پیام ارسال می‌کند. سیستم به‌صورت خودکار اخلال مشکوک را شناسایی، بخش ضبط‌شده از دقیقه موردنظر را به ناظر جهت بررسی و سپس به عوامل برگزارکننده جهت تأیید ارسال می‌کند. چنین کنترل چندمرحله‌ای سبب می‌شود تعداد ناظران آنلاین نیز کاهش‌یافته و امتحانات شفاف‌تر برگزار شوند. 

 امتحانات سراسری روسیه در ۱۴ ماده درسی به‌صورت کتبی برگزار می‌شود و بخش زبان خارجی آن شامل یک مصاحبه شفاهی است. این آزمون برای همه دانش‌آموزانی که دوره مدرسه را در روسیه به اتمام می‌رسانند اجباری بوده و نتایج آن برای ورود به دانشگاه‌های داخلی نیز تعیین‌کننده است. برخی متقاضیان خارجی ورود به دانشگاه‌های روسیه نیز می‌بایست از این آزمون با موفقیت عبور کنند.

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.