about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت ترند میکرو اعلام کرد که استرالیایی‌ها فاقد پیچیدگی ریسک سایبری هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تحقیقات جدید انجام شده برای شرکت امنیت سایبری ترند میکرو (Trend Micro) نشان می‌دهد که تقریبا نیمی از پاسخ دهندگان از سازمان‌های استرالیایی احساس می‌کنند ارزیابی ریسک سایبری آنها به اندازه کافی پیچیده نیست.

گفته می‌شود که این عدم پیچیدگی سازمان‌ها را در معرض باج‌افزار، فیشینگ، اینترنت اشیا و سایر تهدیدات قرار می‌دهد.

در واقع، 87 درصد از پاسخ دهندگان استرالیایی گفتند که در معرض حملات فیشینگ و 78 درصد در معرض حملات باج‌افزاری و اینترنت اشیاء قرار دارند.

به گفته کارشناسان، مسائلی که منجر به این عدم پیچیدگی می‌شود شامل رویکردهای دستی برای حمله به نقشه‌برداری سطح (20 درصد) و مشکلات کار با چندین پشته فناوری (48 درصد) است.

35 درصد از پاسخ دهندگان اظهار داشتند که ارزیابی ریسک برای دارایی‌های فردی، دفعات حمله، روند تلاش برای حمله، تأثیر نقض بر هر منطقه خاص، معیارهای صنعت و برنامه‌های اقدام پیشگیرانه برای آسیب‌پذیری‌های خاص را دارند.

اما یک نشانه دلگرم کننده این است که 71 درصد معتقدند «C-suite» آنها در حال حاضر کاملاً خطر سایبری را درک می‌کند.

اشلی واتکینز (Ashley Watkins)، معاون ترند میکرو در استرالیا و نیوزیلند توضیح داد :

«ما قبلاً می‌دانستیم که سازمان‌ها نگران سطح حمله دیجیتالی در حال گسترش سریع با دید محدود هستند. اکنون می‌دانیم که آنها همچنین به کمک فوری برای کشف و مدیریت ریسک سایبری در سراسر این محیط نیاز دارند. در بسیاری موارد، این چالش با راه‌حل‌های نقطه‌بندی شده ترکیب می‌شود. سازمان‌ها باید به دنبال یک پلتفرم واحد باشند که به آنها اطمینان و امنیت لازم را بدهد.»

این تحقیق به‌وسیله «Sapio Research» انجام شد که با 6297 تصمیم گیرنده فناوری اطلاعات و کسب و کار در 29 کشور مصاحبه کرد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.