about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

از کار افتادن بات‌نت جعل کلیک ZeroAccess

مایکروسافت با از کار انداختن یک بات‌نت حاوی دو میلیون کامپیوتر عضو، به جنگ خود علیه بات‌نت‌ها ادامه می‌دهد.

موسسه خبری سایبربان: مایکروسافت با از کار انداختن یک بات‌نت حاوی دو میلیون کامپیوتر عضو، به جنگ خود علیه بات‌نت‌ها ادامه می‌دهد. این شرکت از طریق قانونی ، رأی قاضی مبنی بر مسدود کردن تمامی ترافیک به سمت 18 آدرس اینترنتی را دریافت کرد که دستورات مجرمانه را به سیستم‌های آلوده عضو این بات‌نت ارسال می‌کردند.

همچنین سرورهایی که انتظار می‌رفت شواهد بیشتری در مورد رهبران حلقه مجرمانه ZeroAccess که برای جعل کلیک مورد استفاده قرار می‌گرفت به دست دهند، توقیف شدند.

این بات‌نت سیستم‌های آلوده عضو را وادار می‌کند که بدون اطلاع صاحبان آنها، اقدام به کلیک بر روی تبلیغات نمایند. به این ترتیب تبلیغ کنندگان بر روی موتورهای جستجو مجبور می‌شوند پول این کلیک‌ها را به مجرمان بپردازند، در حالی که عملاً از این طریق هیچ فروشی نداشته‌اند. به گفته مایکروسافت، این بات‌نت ماهانه نزدیک به 2.7 میلیون دلار برای تبلیغ کنندگان در Bing، گوگل و یاهو هزینه ایجاد کرده است.

اگرچه از کار انداختن بات‌نت‌هایی که به جای دریافت دستور از یک سرور مرکزی، از ارتباطات نظیر به نظیر برای ارسال دستورات استفاده می‌کنند کار سختی است، اما ZeroAccess دارای نقطه ضعف مهمی است.
اعضای این بات‌نت باید برای اینکه متوجه شوند بر روی کدام آگهی تبلیغاتی کلیک نمایند، به یکی از 18 آدرس اینترنتی دسترسی پیدا کنند.

به گفته یکی از اعضای ارشد مایکروسافت، اکنون حداقل ادامه جعل کلیک توسط این شبکه متوقف شده است. اعتقاد بر این است که متصدیان این بات‌نت در روسیه قرار دارند، البته نویسنده نرم‌افزار مخربی که بر روی این بات‌نت منتشر می‌شود می‌تواند هرکجا باشد.

تازه ترین ها
آزمایش
1405/04/28 - 16:10- هوش مصنوعي

آزمایش آسیب‌پذیری‌های سایبری به کمک هوش مصنوعی در هند

هند از هوش مصنوعی برای تست آسیب‌پذیری‌های سایبری نزدیک به ۵۰۰ برنامه دولتی استفاده کرد.

هک
1405/04/28 - 15:18- جرم سایبری

هک وب‌سایت رسمی ریاست جمهوری کنیا

هکرها به وب‌سایت رسمی رئیس جمهور کنیا نفوذ و درخواست باج بیت‌کوین کردند.

نابودی
1405/04/28 - 15:07- جنگ سایبری

نابودی 120 ترابایت از داده‌های مالی و دفاعی رژیم صهیونیستی

گروه هکری اسناد فرانت اعلام کرد که ۱۲۰ ترابایت از داده‌های مالی و دفاعی رژیم صهیونیستی را نابود کرده است.