about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ایلان ماسک اعلام کرد که توییتر نیمی از درآمد تبلیغاتی خود را از دست داده است.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ ایلان ماسک (Elon Musk)، مالک توییتر گفت که این پلتفرم رسانه اجتماعی که او اکتبر گذشته به قیمت 44 میلیارد دلار خریداری کرد، تقریباً نیمی از درآمد تبلیغاتی خود را از دست داده است.

این میلیاردر در پستی در پاسخ به کاربری که در حال ارائه پیشنهادات مالی برای این پلتفرم بود، اظهار داشت :

«ما همچنان به دلیل کاهش 50 درصدی درآمد تبلیغاتی به اضافه بار بدهی سنگین، جریان نقدینگی منفی داریم. نیاز به رسیدن به جریان نقدی مثبت قبل از اینکه ما از هر چیز دیگری لذت ببریم، وجود دارد.»

وبگاه تخصصی «Insider Intelligence» گزارش داد که درآمد توییتر کمتر از 3 میلیارد دلار در سال 2023 است که یک سوم کمتر از سال 2022 است.

تغییراتی که ماسک از زمان تصاحب توییتر ایجاد کرد، کاربران و تبلیغ‌کنندگان را به طور یکسان بیکار کرد.

اوایل ماه جاری، ماسک عنوان کرد که توییتر اکانت‌های تأیید شده را به خواندن 10000 توییت در روز محدود می‌کند.

کاربران تأیید نشده، حساب‌های رایگان که اکثر کاربران را تشکیل می‌دهند، محدود به خواندن 1000 توییت در روز هستند.

حساب‌های تأیید نشده جدید به 500 توییت محدود می‌شوند.

چند روز بعد توییتر اعلام کرد «TweetDeck»، یک برنامه محبوب که به کاربران اجازه می‌دهد چندین حساب را به طور همزمان نظارت کنند، از ماه آینده فقط برای کاربران تأیید شده در دسترس خواهد بود.

این تغییرات زمانی رخ داد که «Threads»، برنامه‌ای که به‌وسیله مِتا (Meta)، مادر فیسبوک به عنوان رقیب توییتر راه‌اندازی شد، بیش از 100 میلیون کاربر را در 5 روز اول خود ثبت‌نام کرد.

تصور می‌شود توییتر حدود 200 میلیون کاربر معمولی داشته باشد، اما از زمانی که ماسک پلتفرم را خرید و هزاران کارمند را اخراج کرد، بارها دچار نقص فنی شده است.

ماسک تهدید کرد که از مِتا به دلیل سرقت اسرار تجاری و مالکیت معنوی شکایت خواهد کرد، ادعاهایی که بارها از سوی شرکت رد شده است.

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.