about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کمیسیونر اتحادیه اروپا قصد دارد با مدیران ارشد دو تراشه سازی بزرگ ملاقات و ارتباطات بین المللی در این حوزه را تقویت کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از رویترز، قرار است تیری برتون کمیسیونر بازار داخلی اتحادیه اروپا در ۳۰ آوریل مذاکراتی با مدیران ارشد اجرایی اینتل و شرکت تایوانیTSMC انجام دهد. این درحالی است که اروپا سعی دارد خود را از اختلالات چرخه تأمین ذخایر جهانی تراشه مصون کند.

در همین راستا جمعه آینده برتون با پت گلزینگر (مدیر ارشد اجرایی اینتل) در بروکسل ملاقات و همان روز ویدئو کنفرانسی با ماریا مارسد (رئیس شاخه اروپاییTSMC) برگزار می‌کند.

کمیسیونر بازار داخلی اروپا در این باره به رویترز گفت: افزایش استقلال در این حوزه به معنای آن نیست که در فضایی با زنجیره‌های ذخیره جهانی، خود را ایزوله کنیم. همزمان با بررسی روش‌ها برای افزایش ظرفیت اروپا به ایجاد ارتباطاتی با شرکای بین المللی ادامه می‌دهیم اما روند این ارتباط را ما هدایت می‌کنیم.

برتون تصمیم دارد یک تراشه ساز برتر را متقاعد کند تا واحد تولیدی بزرگی در اروپا بسازد تا به این ترتیب هدف استراتژیک کمیسیون اتحادیه اروپا برای تأمین پیشرفته‌ترین فناوری تراشه‌ها در دهه آینده را واقعی کند.

این هدف در استراتژی قطب نمای دیجیتال کمیسیون اتحادیه اروپا ذکر شده است. بر اساس آن پیش بینی می‌شود سهم اتحادیه اروپا از تولید نیمه رسانا در سطح جهانی به ۲۰ درصد برسد و تا ۲۰۳۰ میلادی پیشرفته‌ترین تراشه‌های ۲ نانومتری در این منطقه تولید شود.

تلاش برتون برای دستیابی به برتری در حوزه فناوری در حالی است که تقاضا برای همه چیز از دستگاه‌های الکترونیکی مصرفی گرفته تا خودروها زنجیره تأمین ذخایر جهانی تراشه را مختل کرده و در نتیجه آن اتحادیه اروپا را به تراشه‌های تولید شده در آسیا متکی کرده است.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.