about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پس از انتشار شایعاتی درباره ابداع ارز دیجیتال اختصاصی ازسوی فیس‌بوک، به نظر می‌رسد که این شبکه اجتماعی، تنها چند ماه، با ارائه رقیب بیت کوین، فاصله دارد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ یک گروه مخفی 50 نفره از کارکنان فیس‌بوک، در تلاش برای تکمیل این ارز دیجیتال و رونمایی از آن هستند.

اولین بار، روزنامه نیویورک‌تایمز، با استناد به اطلاعاتی که از طریق 5 منبع ناشناس گردآوری کرد، این خبر را منتشر نمود. البته به نظر می‌رسد که فیس‌بوک تنها شبکه اجتماعی نیست که به دنبال عرضه ارز دیجیتال خاص خود است.

با توجه به آن که واتس‌آپ و اینستاگرام، در مالکیت فیس‌بوک هستند، امکان دارد که ارز دیجیتال فیس‌بوک، باعث تحولاتی در ساختار آن‌ها باشد و برای خریدوفروش آنلاین، در این شبکه‌های اجتماعی نیز به کار رود. برنامه فیس‌بوک، برای ادغام بخش‌هایی از این 3 شبکه اجتماعی، استفاده آسان از ارز دیجیتال را در تمام پلاتفورم های نام برده، تسهیل می‌کند.

گفته می‌شود که مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس‌بوک خود شخصاً درباره چالش‌های حقوقی و قانونی کاربرد ارزهای دیجیتال در اینترنت، گفتگوهایی با برخی اساتید دانشگاه نیز به عمل‌آورده است. هنوز مشخص نیست که ارز دیجیتال فیس‌بوک، مانند بیت کوین، ماهیتی مرکز گریز دارد، یا ارزی اختصاصی محسوب می‌شود که تعامل با آن، تنها تحت سلطه و کنترل فیس‌بوک ممکن است.

تازه ترین ها
هک
1405/04/24 - 13:43- جرم سایبری

هک کانال‌های تلگرامی «کسنیا سابچاک» و ادعای سرقت ۳۵۰ گیگابایت داده

کسنیا سابچاک، روزنامه‌نگار، مجری تلویزیونی و چهره شناخته‌شده رسانه‌ای روسیه، اعلام کرد هکرها هفته گذشته با نفوذ به حساب ایمیل او موفق شدند کنترل موقت چند کانال تلگرامی‌اش را در دست بگیرند و مطالبی را به‌عنوان بخشی از مکاتبات خصوصی وی منتشر کنند.

هشدار
1405/04/24 - 13:33- جنگ سایبری

هشدار هلند درباره هک دوربین‌های ناتو توسط روسیه

سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی هلند هشدار داده‌اند که هکرهای وابسته به دولت روسیه به‌صورت سازمان‌یافته در حال نفوذ به دوربین‌های امنیتی متصل به اینترنت در کشورهای اروپایی و اوکراین هستند تا اطلاعات نظامی مرتبط با ناتو و جنگ اوکراین را جمع‌آوری کنند.

پیش‌نویس
1405/04/24 - 13:27- هوش مصنوعي

پیش‌نویس گزارش استفاده غیرمجاز از صدا و تصویر افراد از طریق هوش مصنوعی

ژاپن پیش‌نویس گزارشی در مورد استفاده غیرمجاز از صدا و تصویر افراد از طریق هوش مصنوعی مولد را تهیه کرد.