about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر امور خارجه تایوان می گوید که چین در سال 2022 در تایوان موشک شلیک کرد، حملات سایبری انجام داد و از فشار اقتصادی استفاده کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، وزیر امور خارجه تایوان روز دوشنبه گفت که تمرینات نظامی چین در پاسخ به ترانزیت تسای اینگ ون، رئیس جمهور تایوان از طریق ایالات متحده، با واکنشی که پکن در سال گذشته مشاهده کرد، برابری می کند. این اظهارات در حالی گفته می شوند که ارتش آزادیبخش خلق چین سومین روز از رزمایش ها را برگزار می کند.
جوزف وو، وزیر امور خارجه تایوان در مصاحبه با بلومبرگ نیوز روز دوشنبه با اشاره به پاسخ کامل پکن به دیدار نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان وقت، از جزیره می گوید:

اگر این دو مجموعه از رزمایش‌های نظامی را مقایسه کنید، من می‌گویم که رزمایش در آگوست سال گذشته شدیدتر بوده است. بنابراین، در مجموع، در آن زمان یک موضوع جدی‌تر بود، اما این بار، اگر به شدت تهدید هوایی آنها یا تهدید دریایی علیه تایوان نگاه کنید، فکر می‌کنم شبیه چیزی است که در آن زمان دیدیم.

وو افزود که تابستان گذشته، ارتش چین نه تنها تمرینات هوایی و دریایی انجام داد، بلکه موشک هایی را نیز بر فراز جزیره شلیک کرد، حملات سایبری را انجام داد و در پاسخ به سفر پلوسی از فشار اقتصادی استفاده کرد.
تسای هفته گذشته به ایالات متحده آمد و با کوین مک کارتی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در کالیفرنیا دیدار کرد. او همچنین در آخر هفته پس از بازگشت از ایالات متحده، پذیرای یک هیئت کنگره آمریکا در تایپه بود. دولت بایدن از چین خواسته است از افزایش تنش ها و استفاده از ترانزیت به عنوان بهانه ای برای تغییر وضعیت موجود در تنگه خودداری کند.
وو همچنین از پکن به دلیل یافتن "بهانه" برای شروع تمرینات نظامی انتقاد کرده و می گوید که این اقدامات قابل تحمل نیستند.
او می گوید:

ما باید از این توهم جلوگیری کنیم که چین می‌تواند به سرعت تایوان را تصرف کند. بنابراین ما باید آمادگی تایوان را به سرعت بالا ببریم که در حال حاضر نیز این کار را انجام داده ایم.

روزنامه ملی گرای گلوبال تایمز به نقل از ژائو شیائوژو، پژوهشگر آکادمی علوم نظامی، می گوید که ارتش آزادیبخش چین در حال تمرین هدف قرار دادن اهداف نظامی کلیدی از جمله فرودگاه ها و ساختمان های دیگر در طول رزمایش است.
 

منبع:

تازه ترین ها
برچسب‌گذاری
1405/04/23 - 18:47- هوش مصنوعي

برچسب‌گذاری آهنگ‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی

صنعت موسیقی برچسب‌هایی برای آهنگ‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی معرفی کرد.

طرح
1405/04/23 - 17:55- اروپا

طرح آزمایشی یوروی دیجیتال توسط بانک مرکزی اروپا

بانک مرکزی اروپا، ارائه دهندگان خدمات پرداخت را برای طرح آزمایشی یوروی دیجیتال تأیید کرد.

سرپیچی کودکان بریتانیایی از بررسی آنلاین سن

از هر پنج کودک بریتانیایی، دو نفر می‌گویند که از بررسی آنلاین سن خود سرپیچی می‌کنند.