about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

دمیتری پسکوف اجرای توافقات ژنو روسای جمهور فدراسیون روسیه و آمریکا را مثبت ارزیابی کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد کرملین اجرای توافقات ژنو روسای جمهور فدراسیون روسیه و آمریکا در حوزه امنیت سایبری را مثبت ارزیابی می‌کند. 

دمیتری پسکوف ضمن حساس خواندن فعالیت‌های طرفین در حوزه مقابله با جرائم سایبری اظهار داشت:

متأسفانه ما نمی‌توانیم مسائل اساسی مربوط به کاری را که در حال انجام است افشا کنیم. یک مکانیسم کاری ایجاد شده که وظایف خود را انجام می‌دهد. در همین راستا، می‌توانیم ارزیابی مثبتی از نحوه اجرای توافقات ژنو در این بخش داشته باشیم.

رؤسای جمهور آمریکا و روسیه در نشست ژنو سوئیس که 16 ژوئن به‌عنوان اولین ملاقات حضوری سران دو کشور از سال 2018 برگزار شد اعلام کردند مذاکره دوجانبه‌ در مورد ثبات استراتژیک و رایزنی‌هایی در زمینه امنیت سایبری انجام خواهند داد.

معاون مشاور رئیس‌جمهور آمریکا در امور امنیت ملی در این خصوص گفته بود نشست ژنو نشان داد که رئیس‌جمهور ایالات‌متحده در تماس مستقیم با رئیس‌جمهور روسیه در زمینه امنیت سایبری است. او اعلام کرده بود در پی این دیدار، دو کشور نسبت به اقداماتی که برای آن‌ها غیرقابل‌قبول است، ابراز نگرانی کرده و گروهی از متخصصان را برای همکاری بیشتر در این زمینه تشکیل داده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.