about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ارزهای دیجیتالی بومی سازی شوند

نایب رییس کمیسیون فاوای اتاق بازرگانی بر ضرورت بومی‌ سازی ارزهای دیجیتال در کشور تاکید کرد و گفت: نباید در اجرای این مهم تعلل ایجاد شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛عبدالرضا نوروزی نایب رییس کمیسیون فاوای اتاق بازرگانی با اشاره به ورود پدیده جدید ارز دیجیتال به کشور و برخوردهای صورت گرفته با آن عنوان کرد: ما به صورت ریشه‌ ای با ورود تکنولوژی‌ های جدید مشکل داشته‌ ایم که برخوردهای سلبی صورت گرفته با فکس، ویدیو، اینترنت و امروز تا حدودی ارزهای دیجیتال، بخشی از آن هستند.

وی با اشاره به لزوم توجه بیشتر به عرصه ارزهای دیجیتال در کشور اظهار کرد: باید برای فناوری‌ های جدید مثل ارز دیجیتال، تیم‌ های کارشناسی داشته باشیم که به موازات آنکه یک فناوری وارد بازار می‌ شود، بتوان روی آن کار کرده و تحقیق و بررسی‌ های لازم را انجام داد.

نوروزی با بیان اینکه ارزهای دیجیتال امکانی است که نمی‌ توان جلوی آن را گرفت و حتی اگر امروز این فناوری مورد استفاده قرار نگیرد، در نهایت تا چند سال آتی نه تنها در ایران بلکه در کل دنیا از آن استفاده می‌ کنند، بر لزوم بومی‌ سازی ارزهای دیجیتال در کشور تاکید کرد.

نایب رییس کمیسیون فاوای اتاق بازرگانی ادامه داد: هر سیستمی که وارد کشور می‌ شود، لازم است بومی‌ سازی شود و ارز دیجیتال هم از این قاعده مستثنی نیست. از آنجایی که امکان بومی‌ سازی ارز دیجتیال نیز در کشور وجود دارد، نباید این اتفاق زمانی بیفتد که کار از کار گذشته است. لذا باید در این خصوص اقدام عاجل صورت گیرد.

نوروزی با ذکر قابلیت‌ های ارزهای دیجیتال تصریح کرد: ارز دیجیتال این امکان را دارد که سرعت تراکنش‌ ها را بالا برده و واسطه‌ ها را حذف کند و این کار نیز با حداقل کارمزد انجام می‌ شود. شاید در این بین دغدغه‌ هایی از سوی وزارت اقتصاد برای رصد تراکنش‌ ها در استفاده از ارز دیجیتال وجود داشته باشد و احتمال پولشویی و یا دور زدن پرداخت مالیات را در پی داشته باشد. البته تمام این نگرانی‌ ها اگرچه صحیح است، اما با بررسی کارشناسانه و ارائه راهکارهای مناسب قابل حل است.

تازه ترین ها
دستگیری
1405/04/07 - 23:34- آسیا

دستگیری مجرمان سایبری در ترکیه

ترکیه ۴۰۹ مظنون را در عملیات جرایم سایبری دستگیر کرد.

تشدید
1405/04/07 - 22:41- اروپا

تشدید کنترل کلاهبرداری آنلاین در روسیه

روسیه درنظر دارد کنترل کلاهبرداری آنلاین را تشدید کند تا تعداد جرایم سایبری ۳۱ درصد کاهش یابد.

تشدید
1405/04/07 - 21:55- اقیانوسیه

تشدید جریمه شبکه‌های اجتماعی متخلف در استرالیا

استرالیا جریمه نقض ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را دو برابر کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.