about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

ارزش سهام آلفابت به بالاترین حد رسید

علی رغم جریمه هنگفت گوگل توسط اتحادیه اروپا، ارزش سهام آلفابت به بالاترین حد در تاریخ این شرکت رسیده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ آلفابت که کمپانی مادر گوگل محسوب می شود از درآمد ۱۰.۵۸ دلاری برای هر سهم در سه ماهه دوم خبر داده که حتی از پیش بینی ۹.۵۲ دلاری وال استریت نیز بیشتر است. البته این درآمد قبل از جریمه ۵ میلیارد دلاری کمیسیون رقابت اتحادیه اروپا ۱۱.۷۵ دلار به ازای هر سهم بوده است.

مقامات اتحادیه اروپا اعتقاد داشتند که گوگل از اندروید به عنوان وسیله ای برای تحکیم سلطه موتور جستجوگر خود استفاده کرده و بدین طریق شانس ابداع و رقابت را از رقبا گرفته است.

گوگل از محل سرمایه گذاری ها نیز درآمدی یک میلیون دلاری داشته که در برآوردهای نهایی محاسبه نشده است. آلفابت در این مدت حاشیه سود عملیاتی ۲۴ درصدی را تجربه کرده که نسبت به سه ماهه قبل ۱.۵ درصد افزایش یافته است.

آلفابت در این سه ماهه ۳۲.۶۶ میلیارد دلار درآمد داشته که از پیش بینی ۳۲.۱۷ میلیارد دلاری تحلیلگران پیشی گرفته است. ۲۸.۱ میلیارد دلار از این درآمد که معادل ۸۸ درصد است مدیون تبلیغات آنلاین گوگل بوده است. این شرکت نسبت به مدت مشابه سال گذشته هزینه کمتری را صرف جذب ترافیک کرده است.

این موفقیت که گوگل برای نخستین بار شاهد آن بوده، در کاهش هزینه ها وافزایش درآمد نهایی نقشی کلیدی را ایفا کرده است. بخشی از این کاهش هزینه به قرارداد دو ساله گوگل با اپل برمی گردد که این شرکت را به موتور جستجوی پیش فرض آیفون تبدیل کرده. بخش اعظم هزینه این قرارداد سال گذشته توسط گوگل پرداخت شده است.

انتشار این گزارش مالی درخشان با واکنش مثبت بورس همراه بود تا ارزش سهام آلفابت با افزایش ۵۰ میلیارد دلاری به ۸۷۵ میلیارد دلار برسد که بالاترین مبلغ در تاریخ این شرکت است. آلفابت در رقابت تبدیل شدن به نخستین شرکت تریلیون دلاری با آمازون و اپل به ترتیب ۱۹ و ۵۸ میلیارد دلار فاصله دارد.

ساندار پیچای، مدیرعامل گوگل تاکید کرد که این غول فناوری سرویس گوگل مپ را به عنوان منبع درآمد بعدی خود در نظر گرفته است.

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.