about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

اردوی آگاهی‌بخشی امنیت اینترنت در دبی

سه مرکز در دبی با همکاری یکدیگر قرار است اردویی برای آگاهی‌بخشی در مورد باج‌گیری‌های اینترنتی و امنیت اینترنت برگزار ‌کنند. مرکز اپراتور مخابراتی دبی (Dubai telecoms operations du)، سازمان تنظیم مقررات ارتباطات (TRA) و پلیس دبی (AL-ameen Service) برگزارکننده‌ی این اردو خواهند بود. زمان دقیق برگزاری مشخص نیست. یکی از مقامات سازمان تنظیم مقررات دبی اظهار کرد: «مرکز اپراتور مخابراتی قصد دارد که آموزش‌هایی راجع به متجاوزان به حریم خصوصی، به افراد مختلف بدهد.» به گزارش مرکز اپراتور مخابراتی دبی، باج‌گیری‌های اینترنتی رو به افزایش است. از نکات مهم این اردو، هشدار در مورد به اشتراک‌گذاری داده‌ها و عکس‌ها در اینترنت خواهد بود. لازم به ذکر است که پلیس دبی در سال گذشته هفتادوسه مورد باج‌گیری اینترنتی را تشخیص داد.
رئیس مرکز اپراتور مخابراتی دبی گفت: «این آخرین همکاری ما با سازمان تنظیم مقررات و پلیس دبی است. ما با همکاری هم سعی در ساختن شهر هوشمند دبی داریم. امنیت اینترنت به‌عنوان یک بُعد مهم مخابرات محسوب می‌شود. تضمین امنیت سایبر برای کارمندان یک امر ضروری است. ما باید مسئولیت‌های اینان را در امنیت اینترنت توضیح دهیم.» این مرکز، ماهانه چندین اردو برای آگاهی‌بخشی در امنیت سایبر برگزار می‌کند و برای فناوری‌های امنیت سایبری، سرمایه‌گذاری‌های مختلفی کرده است.

                مرکز اپراتور مخابراتی دبی

 

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.