about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

ارتقای کیفیت اینترنت با شبکه فیبر پشتیبان

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محمدرضا کریمی با اشاره به موضوع واگذاری فیبر تاریک و امکانات مازاد شرکت مخابرات به شرکت‌های FCP اظهار کرد: شرکت‌هایFCP خودشان مجوز ایجاد شبکه فیبر را دارند، منتهی اگر مخابرات این همکاری را داشته باشد، به‌نوعی صرفه‌جویی در هزینه و امکانات است.

وی درباره نحوه واگذاری فیبر تاریک به شرکت‌های FCP توضیح داد: کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مصوبه ۲۳۰ خود، طرحی را برای واگذاری امکانات پایه‌ای شرکت مخابرات ایران مصوب کرد و مدیرعامل مخابرات هم قول همکاری دادند و امیدوارم که این اتفاق بیفتد، البته این مسئله نیاز دارد که ابتدا یک طراحی صورت بگیرد و بر اساس آن طراحی نیازها به مخابرات اعلام شود.

رئیس کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای ادامه داد: آقای سرائیان به‌عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در مصاحبه‌ای اعلام کردند که شرکت مخابرات آمادگی دارد در این زمینه همکاری کند. در زمینه داکت‌ها هم درخواست و نیاز شرکت‌های FCP دریافت و شرکت مخابرات ملزم شده در مدت مشخصی این درخواست‌ها را بررسی کند و در صورت امکان، امکانات مازاد خود را واگذار کند.

کریمی که خود مدیرعامل یکی از شرکت‌های ارائه‌کننده خدمات اینترنتی است، ادامه داد: ما به‌عنوان کنسرسیوم شرکت‌های FCP در بعضی از استان‌ها درخواست دادیم و در چند استان این اتفاق افتاده، برای مثال در مازندران طراحی تمام‌شده و شرکت مخابرات در این استان درخواست‌ها را نیز اجابت کرده است، در استان‌های دیگر مانند تهران نیز درخواست‌ها دریافت شده و مشغول بررسی هستند که به ما جواب دهند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کار در حال انجام است و امیدواریم مانند مازندران که جواب مثبت بود، در شهرهای دیگر نیز بتوانیم جواب مثبت را دریافت کنیم و عملا یک شبکه فیبر پشتیبان برای شرکت‌های FCP اتفاق بیفتد که در آن صورت کیفیت در ارائه سرویس به کاربر نهایی کاملا مشخص خواهد بود.

تازه ترین ها
ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.