about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ارتقای چرخه توسعه نرم افزار پنتاگون

وزارت دفاع آمریکا در تلاش است روش‌های جدید و خودکاری را برای توسعه و نظارت روی چرخه تولید نرم‌افزار و فناوری‌های جدید مورداستفاده، به وجود آورد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ وزارت دفاع آمریکا در حال کار روی یک نرم‌افزار جدید است که امکان دگرگونی خودکار این نهاد را در راستای، هم‌تراز ماندن با تغییرات الزامات سیستم‌های فناوری اطلاعات و  محاسباتی، فراهم می‌آورد.

چندی پیش دارپا اعلام کرد که شروع به سرمایه‌گذاری در فناوری‌هایی کرده است که علاوه بر ایجاد انعطاف‌پذیری بیشتر در فرآیند توسعه نرم‌افزار، بهروزرسانی سیستم‌های فناوری اطلاعات را – هنگام منسوخ شدن مشخصات اصلی – به‌طور قابل توجهی ساده‌تر می‌کند.

در نهایت، ابزارهای توسعه یافته در قالب پروژه ایداس (IDAS) می‌توانند به پنتاگون – و در سطح وسیع‌تر، دولت – در کاهش وابستگی به فناوری قدیمی سنگین و گران کمک کنند.

مقامات دارپا با انتشار بیانیه‌ای  اظهار داشتند که برنامه فوق بر این ایده استوار است که هر تصمیم توسعه دهنده هنگام طراحی نرم‌افزار می‌تواند توانایی برنامه را برای انطباق با آینده محدود کند. تصمیمات برنامه‌ریزی شده براساس الزامات، فناوری‌ها و محیط‌های فناوری اطلاعات فعلی گرفته شده‌اند؛ اما آنها نحوه تغییر در این سال‌ها را به‌وسیله اکوسیستم برنامه نمی‌دانند.  

مقامات دارپا ادامه دادند:

در نتیجه، فناوری با توجه به تغییر مقررات یا منابع محاسباتی و نیاز به تلاش‌های مدرن‌سازی غیرقابل دسترس و مکرر برای حفظ عملکرد مناسب شکننده است. با درک نگرش‌های توسعه‌دهندگان در زمان طراحی نرم‌افزار، سازمان‌ها می‌توانند فناوری را برای عملکرد مؤثرتر در محیط‌های محاسباتی جدید بدون کار دستی زیاد مجدداً تغییر دهند.

فناوری توسعه یافته طبق برنامه، از طریق چرخه کلی تکمیل می‌شود و شروع به واقعیت‌نگاری نگرش توسعه دهندگان برای هر تصمیم اتخاذ شده می‌کند. سال‌ها قبل، کاربران می‌توانستند اهداف و محدودیت‌های سیستم را تغییر دهند و ابزارها از این اطلاعات برای نوشتن خودکار نرم‌افزار استفاده می‌کردند.

مقامات دارپا توضیح دادند:

این فناوری می‌تواند اهداف مهندسان نرم‌افزار را برای تسریع تولید کد به منظور حمایت از تطبیق دائمی سیستم‌های نرم‌افزاری وزارت دفاع برآورده کند.

برنامه به  بخش فنی با تمرکز بر توسعه ابزارهای تولید نرم‌افزاری و ادغام آنها در یک فرآیند توسعه نرم‌افزاری تقسیم شده است؛  فاز اول پروژه – که هرکدام برای اجرا در 18 ماهه برنامه‌ریزی شده‌اند – شامل تحقیق، توسعه و آزمایش است و تیم‌ها در مرحله پایانی فناوری را در کل بخش مقیاس می‌کنند.

دارپا از طریق طرح مذکور قصد دارد چرخه زندگی پایدارتری را برای فناوری‌های دولتی و درنهایت کمک به سازمان‌ها در عدم آلوده شدن بدافزارها ایجاد کند. مقامات رسمی در درخواست جدیدی اعلام کردند که وابستگی به فناوری اطلاعات قدیمی علاوه بر صرف بخش قابل توجهی از بودجه فناوری، توانایی خود را برای سازگاری با زمان محدود می‌کند.

مقامات آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی خاطرنشان کردند:

با تکمیل پروژه‌های نرم‌افزاری بزرگ، آنها اغلب به نسخه‌های خاصی از منابع وابسته متصل می‌شوند؛ به‌روزرسانی سیستم‌ها برای استفاده از ویژگی‌های محاسباتی مدرن اغلب نیاز به تلاش بسیار به منظور تکمیل طراحی مجدد نرم‌افزار یا تغییر و آزمایش دقیق خط اتصال میان 12 یا صدها وابستگی دارد.

با منعطف‌تر شدن چرخه زندگی نرم‌افزار، تلاش‌های پایدار نرم‌افزاری باید شدیداً کاهش یابند و مهندسان روی طراحی نرم‌افزار و افزودن قابلیت‌های جدید متمرکز شوند.

تازه ترین ها
مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.

رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.